Produsele rafinate sunt întotdeauna de interes pentru fashioniste, deoarece adaugă originalitate imaginii și îți permit să creezi imagini extraordinare. Cu bolerouri tricotate luminoase și expresive poți completa orice ținută.

Boleroul, originar din Spania, este solicitat astăzi în întreaga lume, transformând femeile de toate vârstele. Cum să porți corect un bolero tricotat pentru a arăta armonios și atractiv?

Ar trebui să ai încredere în propria intuiție și să ai un simț al stilului, să asculți sfaturile stiliștilor și astfel, vei crea o imagine inimitabilă, care te va ajuta să-ți exprimi viziunea interioară asupra lumii și propria ta dispoziție.

Schimbă-ți stilul cu bolerouri tricotate

Bolerourile tricotate pot schimba radical stilul sau pot ajusta ușor imaginea, umplând-o cu note de farmec feminin.

Un astfel de lucru aparent simplu face minuni, transformând fetele cu o figură băiețoasă în doamne feminine și seducătoare.

Un bolero la modă tricotat îndeplinește multe funcții, și anume, te încălzește pe vreme rece și îți împodobește silueta feminină, adăugând vizual volum bustului și ascunzând umerii prea largi.

În funcție de compoziția țesăturii, formă și lungime, bolerourile tricotate oferă acel ceva  imaginii, modelează silueta și îți permit să etalezi cele mai avantajoase părți ale corpului tău.

Femeile cu forme ideale, își pot pune în evidență șoldurile subțiri și talia subțire, iar pentru femeile supraponderale boleroul tricotat oferă o oportunitate de a distrage atenția de la corpul inferior voluminos.

Un avantaj important al bolerourilor tricotate la modă este capacitatea de a se combina cu haine de orice stil și scop.

Luând în considerare sezonul, stilul imaginii și particularitățile aspectului feminin, sunt selectate bolerouri tricotate în diferite modele.

Vara, se folosesc bolerouri fără mâneci din bumbac ușor, subțire, care se conectează cu hainele de plajă sau de plimbare.

Aspectele de toamnă includ bolerouri tricotate cu mâneci lungi călduroase. Iarna se poartă modele combinate (lana + blana) cu îmbrăcăminte izolatoare fleece sau interlock.

Primăvara, ar trebui să dai preferință modelelor multistratificate cu un dispozitiv de fixare sau o broșă, care sunt perfect combinate cu elemente de ansamblu elegante și luxoase și care îți permit să creezi imagini magnifice.

Bolerouri elegante pentru femei cu stil

Aspectele extravagante sunt ușor de creat cu bolerouri elegante îndrăznețe, tăiate, cu fața deschisă, purtate peste rochii sau cu pantaloni tunică. Bolerourile elegante ușoare din guipură cu mâneci scurte, pot fi purtate cu o fustă.

Un bolero elegant cu o lungime până la jumătatea bustului, cu nasturi se combină armonios cu pantaloni cu talie joasă și o jachetă cu decolteu barcă.

Un bolero cu dispozitiv de fixare sau o broșă, cu mâneci raglan va completa perfect un ansamblu tineresc, inclusiv blugi și un tricou pe dedesubt.

Este mai bine să nu completezi bluzele clasice cu bolerouri elegante, deoarece poate părea lipsit de gust și ridicol. Ar trebui să renunți la rochii pufoase, fuste stratificate, pantaloni sport atunci când vrei să porți bolerouri elegante.

Cum să combini bolerouri elegante

Rochiile strâmte și scurte până la genunchi arată perfect atunci când sunt combinate cu un bolero cu slip-on.

Modelele mai lungi pot fi combinate cu rochii sau cu fuste creion. Bolerourile elegante colorate, cu tiv asimetric, cu nasturi, vor completa o pereche de pantaloni skinny și un body mulat pe corp.

Un bolero elegant din dantelă arată grozav atunci când este asociat cu articole casual sau de afaceri. Un bolero din dantelă strălucitoare va completa o rochie rafinată cu mâneci din ghipură sau o rochie care include elemente din dantelă de bumbac.

Un bolero elegant din blană de lux arată grozav cu o rochie de cocktail de seară cu umerii goi, iar un bolero simplu este destul de compatibil cu modelele de rochii stil balon. De asemenea, poți alege bolerouri elegante transparente cu fragmente de piele întoarsa (flori, dungi, buline) și o rochie cu decolteu rotund fără mâneci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here