Beneficiile constructiei cu cadru de otel nu pot fi trecute cu vederea. A fost folosit in primul rand atat pentru structuri mari, cat si simple, cum ar fi zgarie-nori, depozite, hangare, poduri, fabrici, scoli, birouri, facilitati rezidentiale, precum si garaje.

Constructia pe cadru de otel implica asamblarea stalpilor si grinzilor din otel pentru a sustine podele, acoperisuri, placari, elemente de fixare interioare si finisaje. Datorita calitatilor distinctive ale materialului, constructia cu cadru de otel a fost metoda de constructie ideala pentru multi arhitecti si antreprenori. In acest articol, vom aprofunda beneficiile constructiei cu cadre din otel fata de alte metode de constructie si de ce sunt o alegere optima a materialului pentru aplicatii versatile. Continuati sa cititi pentru a afla mai multe. Este firesc sa luati in considerare rezistenta materialelor utilizate pentru proiectul dvs. Cadrele rigide si slab construite pot compromite integritatea structurilor. Daca intentionati sa construiti un proiect rezidential, acest lucru poate duce la o cladire nesigura pentru ocupanti. Vestea buna este ca puteti fi siguri ca aceste hale metalice vor produce proiecte cu o rezistenta imensa.

Ca material, componentele structurale ale cadrului din otel au un raport rezistenta-greutate mai mare decat soiurile din lemn si beton. Pentru aceleasi dimensiuni, otelul va fi mai greu, dar va putea suporta mai multa sarcina. Capacitatile sale de a suporta greutati si de ductilitate au ca rezultat avantaje semnificative in dezastrele naturale, cum ar fi uraganele, cutremurele si incendiile.

Fiind un metal aliat, cadrele din otel nu se despart, nu se crapa sau nu se strecoara, se deformeaza pe masura ce imbatranesc, chiar si atunci cand sunt expuse fortelor mediului. In primul rand, este incombustibil si isi poate pastra integritatea structurala in cazul unui incendiu sau al expunerii prelungite la temperaturi ridicate.

Constructia cu cadru de otel nu este, de asemenea, vulnerabila la degradarea daunatorilor, spre deosebire de omologii sai din lemn. De asemenea, acestei structuri ii lipseste porozitatea, ceea ce inseamna ca mucegaiul si igrasia nu pot creste in componentele sale interne. In plus, cadrul de otel nu se extinde sau se contracta odata cu acumularea de umiditate.

Constructia cu cadre din otel este o metoda foarte fiabila pentru a va proteja structura si pentru a va asigura ca rezista testului timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here