Verighetele sunt un simbol al angajamentului fata de celalalt, iar semnificatia sa este diferita de la civilizatie la civilizatie. Verighetele au fost semne de angajament de secole, datand din Evul Mediu unde mirele ii daruia miresei si familiei ei un inel scump pentru a dovedi angajamentul sau fata de casatorie si ca nu se va da niciodata inapoi din aceasta relatie. Inelul semnifica faptul ca esti intr-o relatie serioasa si ca ai inelul cu tine in orice moment, arata ca esti deschis cu privire la acest lucru si ca esti dispus sa-l arati. Sa vezi zilnic inelul de pe deget poate servi si ca un memento pentru partenerul tau despre cat de mult inseamna pentru tine si ca ai ales sa-ti petreci restul vietii cu persoana respectiva.

Verighetele sunt atat de personale si spun atat de multe. Ele sunt un simbol al juramintelor pe care le-ai rostit. Foarte rar avem ocazia in viata sa facem un juramant. Casatoria este sacra in multe feluri. Un juramant este mult mai mult decat o promisiune. Un juramant este cuvantul tau si nu il poti lua inapoi atat de usor. Trebuie sa luam in considerare profund si sa ne cunoastem cu adevarat inimile inainte de a face un pas atat de serios in viata noastra. Magazinul verigheteatcom.ro ofera o multime de modele la preturi foarte avantajoase!

De aceea inelele sunt atat de importante. Sunt un memento zilnic, minut cu minut, ca am facut astfel de juraminte. Verighetele sunt simbolul unor sentimente profunde, ca a venit acel moment din viata noastra in care se ne unim pentru totdeauna cu o alta fiinta umana.

Inelele sunt mai mult decat un memento, sunt linistitoare atunci cand vremurile sunt grele.

Verigheta poate actiona si ca un declansator pentru ca tu sa te gandesti la deciziile pe care alegi sa le iei tinand cont de partenerul tau. Cu verigheta pe deget, vine o responsabilitate suplimentara si acea responsabilitate este sa pastrezi respectul partenerilor tai in minte. Respectul este esential nu numai in casatorie, ci si in orice relatie. Cu verigheta pe deget te vei asigura in orice moment ca relatia/casatoria ta este una stabila si, de asemenea, o modalitate linistita de a exprima importanta partenerului in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here