Tot ce trebuie să știi despre vehiculele Volkswagen ID 5

Grupul Volkswagen este una dintre cele mai mari companii automobilistice la nivel mondial și, totodată, una dintre cele mai apreciate mărci din Europa. Prezentată înaintea Salonului Auto de la Munchen, producătorul german și-a scos în sfârșit camuflajul de pe ID.5 EV, un model ceva mai elegant, inspirat de coupe, al crossover-ului său compact ID.4 electric.

Potrivit unui articol publicat pe thecars.ro, modelele din gama Volkswagen ID.5 vor avea un singur motor situat în partea din spate, în timp ce versiunea GTX cu tracțiune integrală va avea un motor electric atât pe puntea față, cât și pe cea spate. Fiecare model este oferit cu un acumulator de 77kWh și trei opțiuni de grup motopropulsor: Pro, Pro Performance și GTX.

În ceea ce privește designul exterior, singura diferență între generația actuală și ID5 este linia acoperișului ușor înclinată. Interiorul noului Volkswagen ID5 GTX seamănă mult modelele ID existente pe piață. Au un design minimalist și cu o mulțime de elemente lucioase pentru a înfrumuseța lucrurile.

Dacă vă plac călătoriile, trebuie să știți că, spre deosebire de generație actuală, Volkswagen ID5 are un portbagaj spațios de 549 de litri, însă pierde câțiva centimetri din lungime, datorită liniei de acoperiș. De asemenea, vă puteți bucura de un ecran tactil de 12 inci care vine ca opțiune standard pe ID5, alături de Apple CarPlay și Android Auto. În acest fel, obțineți un afișaj digital compact de 5.3 inci, similar cu cel din versiunile anterioare ID3 și ID4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here