Manichiurile moderne foarte bine realizate atrag toate privirile! Orice persoană foarte bine îngrijită cu unghii frumoase și îmbrăcăminte elegantă va fi întotdeauna în centrul atenției. Este unul din motivele pentru care trebuie să fim în permanență la curent cu toate noutățile din domeniul Nail Art.

Saloanele de înfrumusețare sunt întotdeauna cu un pas înainte! Ele sunt primele care află detaliile despre noile produse și tot ele sunt cele care le și testează.

Pentru sezonul acesta de iarnă și pentru petrecerile care vor sosi curând la finalul anului, vă propunem o ofertă foarte variată de produse profesionale de foarte mare actualitate. FSM – Romania este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale de la noi din țară care are din ce în ce mai mulți simpatizanți. Produsele sunt foarte variate, de foarte bună calitate, se lucrează foarte ușor cu ele și au prețuri foarte bune.

Dacă veți urmări constant ofertele acestui complex magazin online, veți constata că sunt organizate și foarte multe campanii de reduceri, care sunt avantajoase mai ales pentru persoanele care comandă mai multe tipuri de produse și în cantități mai mari.

 

De ce fel de produse aveți nevoie pentru a obține manichiuri foarte frumoase?

Gelurile pentru construcție sunt unele din cele mai importante produse, fără de care nu aveți cum să obțineți o manichiură perfectă și rezistentă în același timp.

În oferta magazinului online FSM-România.ro veți găsi o mulțime de tipuri de geluri construcție profesionale, fabricate de producători celebri în foarte multe țări din Europa și chiar și în întreaga lume.

FSM Gel UV Construcție 01- Clear50 gr

Este un gel de construcție marca FSM cu foarte bune proprietăți de autonivelare și care are o densitate medie. Acest lucru îi permite să fie un produs ușor de folosit în cele mai complexe tipuri de manichiuri moderne.

Produsul acesta profesional nu curge în cuticule, este potrivit pentru orice tip de unghii și rezistă foarte bine la șocuri și chiar și la lovituri. Se poate aplica pe unghiile subțiri, fiind flexibil chiar și dacă se aplică în cantități mai reduse.

Fiind de foarte bună calitate și un produs de actualitate, gelul FSM de acest tip nu va distruge structura naturala a unghiei. În compoziția lui există multe substanțe care au rolul de a întări foarte bine unghia și de a o hrăni. Nu este un produs de tip 3 în 1 și va necesita aplicarea unei baze, datorită acestui lucru. Poate fi folosit în saloanele profesionale de manichiuri pentru realizarea extensiilor de unghii pe șablon (orice fel de lungime!), pentru crearea curbei C, pentru modelarea și corectarea unghiilor precum și pentru consolidarea unghiei naturale, acolo unde va fi cazul.

În afară de gelurile de construcție de foarte bună calitate, nu ezitați să studiați puțin și oferta de aparatură modernă pentru saloanele de manichiuri: lămpi UV sau LED, pupinele, sterilizatoare cu cuarț, pungi pentru sterilizare, dezinfectante profesionale, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here