Bijuteria Mataranga

Bijuteriile bărbăteşti ocupă un loc aparte pe piaţa destinată accesoriilor. Modele dintre cele mai variate, simple sau complexe, elegante sau extravagante, sunt gata să accesorizeze orice ţinută bărbătească. Podoabele au reprezentat o preocupare a bărbaţilor, încă din antichitate, astfel că pasiunea pentru frumos nu va pieri niciodată. Bijuteria purtată de un bărbat, vorbeşte despre personalitatea şi caracterul acestuia, despre preocupări şi tendinţe. Pentru ca o bijuterie să confere un plus de charm unei ţinute bărbăteşti, aceasta trebuie să se încadreze contextului şi să se potrivească vestimentaţiei alese.

Bijuterii pentru bărbaţi

Cu ocazia unei aniversări, dacă doriţi să vă surprindeţi plăcut partenerul, îi puteţi oferi  bijuteria din aur  care credeţi că i se potriveşte. Veţi alege aurul  galben sau alb, ambele variante fiind etalon de eleganţă şi valoare. Foarte apreciate de către bărbaţi  sunt brăţările, atât cele simple, cât şi cele cu un design elaborat. Alegând din varietatea de modele brăţări aur bărbaţi, sigur veţi reuşi să-l surprideţi plăcut. Un alt cadou minunat oferit cu ocazia aniversării căsătoriei, îl poate reprezenta un pandantiv tematic, ales în funcţie de mesajul pe care doriţi să il transmiteţi sau pe care credeţi că ar vrea să îl poarte. Dacă partenerul dumneavoastră obişnuieşte să adopte ţinute elegante, îi puteţi oferi un set minunat format din butoni pentru cămaşă şi ac de cravată. Pentru partenerul sofisticat, un inel simplu sau cu piatră va reprezenta nu doar un cadou frumos, ci şi unul versatil,  putând şi  inclus în multe ţinute. Extrem de apreciat va fi inelul în pereche, varianta feminină purtând-o dumneavoastră, iar cea masculină, partenerul, un  simbol minunat al dragostei şi al relaţiilor de durată. Nonconformistului îi veţi putea oferi o pereche de cercei simpli care  se va încadra oricărei ţinute.

Cum se poartă bijuteriile bărbăteşti

Înainte de a alege o bijuterie pentru partenerul dumneavoastră, va trebui să luaţi în calcul tendinţele acestuia  în materie de modă, cât şi evenimentele sau  contextele la care obişnuieşte să participe. Dacă doriţi să îi completaţi o ţinută office, trebuie ştiut faptul că o brătaţă nu este recomandată. Brăţara  se va potrivi foarte bine cu o ţinută casual, în timpul unei petreceri, când  iese în oraş  cu prietenii sau într-o călătorie. Un inel simplu, fără pietre,  se va potrivi cu  ţinuta office,  iar pentru cei care obişnuiesc să adopte ţinute de ocazie sau casual, se poate alege un inel mai expresiv, precum un inel cu piatră mică. Dacă  alegeţi să îi oferiţi un lănţişor cu pandantiv tematic, acesta  va fi primit cu bucurie şi  purtat cu multă  discreţie, find un accesoriu potrivit oricăror ţinute, inclusiv celor sport. Dacă partenerul dumneavoastră  obişnuieşte să participe la evenimente importante, butonii şi acul de cravată se vor potrivi unei ţinute elegante, la care însă  nu se recomandă   brăţarile  sau inelele. Pentru partenerul nonconformist căruia alegeţi să îi oferiţi cercei, bucuria va fi foarte mare, deoarece, cu excepţia ţinutelor office, cercelul este acceptat în toate variantele de vestimentaţie. Atunci când alegeţi să vă surpindeţi partenerul cu o bijuterie, aveţi grijă ca aceasta să fie potrivită atât  tendinţelor, cât şi  personalităţii acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here