Un agent antiastmatic si antialergic care previne eliberarea histaminei de mastocite si formarea altor mediatori (leucotrieni) de anafilaxie prin inhibarea degranularii dupa contactul cu antigeni.

Ajuta la prevenirea simptomelor de astm, rinita alergica, mastocitoza si bronhospasm indus de efort.

Utilizari

Tratamentul rinitei alergice, astm bronsic peren sever, bronhospasm indus de efort (prevenire), prevenirea bronhospasmului acut indus de poluantii din mediu, mastocitoza. Nutriplantmed are astfel de medicamente antiastmatice disponibile pe site-ul lor si pot fi comandate si livrate oriunde in tara!

Astmul este o boala inflamatorie cronica care afecteaza bronhiile, avand drept consecinta aparitia:

-Acceselor de tuse si de respiratie suieratoare sau wheezing.

-Senzatiei de lipsa de aer cu dificultate in expulsia aerului din plamani, adica dispnee expiratorie.

Mucoasa bronsiilor se inflameaza, glandele din mucoasa secreta mucus in exces si musculatura bronsica se contracta. Toate acestea duc la ingreunarea circulatiei aerului prin conductele aerifere.

Ce factori declanseaza o criza de astm?

-Alergenii – acarienii din praful de casa, mucegaiurile, perii de animale, polenurile, detritusurile microscopice din gandacii de bucatarie;

-Infectiile respiratorii, in special cele virale;

-Efortul fizic;

-Factori climatici – ceata, frigul, vantul, variatiile bruste de temperatura;

-Alergiile alimentare (ex: la alune si crustacee) pe langa manifestarile de pe piele, pot sa fie insotite si de crize de astm.

-Fumatul;

-Iritanti nespecifici – detergenti, deodorante, parfumuri, acetona, benzina, diverse spray-uri, gazele de esapament, betisoare parfumate.

Astmul este o boala cronica, care se controleaza, dar nu se vindeca. Medicatia in astm este de 2 tipuri:

De necesitate – se foloseste in cazul crizei de astm;

Cronica sau de control – se foloseste zilnic, chiar daca pacientul se simte bine. Rolul ei este de a preveni deteriorarea bolii si aparitia crizelor de astm

Cum controlam boala?

-Luand medicatia de control zilnic, chiar daca te simti bine, facand echipa cu medicul;

-Monitorizarea bolii;

-Folosind medicatia de urgenta la nevoie;

-Prezentandu-te la timp la medic, atunci cand semnele si simptomele indica o deteriorare a bolii;

-Evitand pe cat posibil expunerea la factorii declansatori.

Argentum 20 PPM 480 ml Agnes Itara este o solutie ideala pentru persoanele care sufera de astm. Modul de administrare este intern, iar pentru uz intern se poate administra ca atare, nediluat ori diluat in apa, ceai, lapte sau sucuri. Pentru intretinere generala, in special primavara, toamna si in sezonul rece, 10ml pe zi, administrati in doua prize a cate 5ml , dimineata si seara, de preferat inainte de mese. Pentru potentarea sistemului imunitar: 20ml pe zi administrati in doua prize, dimineata si seara, de preferat inainte de mese si peste 20ml pe zi, doza marita si adaptata in functie de reactia organismului, la recomandarea medicului. Pentru a evita o criza de astm trebuie sa evitam: Stresul!

O multime de probleme de sanatate sunt puse pe seama stresului, iar crizele de astm nu fac exceptie. Stresul, emotiile puternice, frica sau furia pot declansa crizele de astm pentru ca influenteaza foarte mult modul in care respiram. Dar si lumanarile parfumate, iar studiile au aratat ca un numar mare de persoane diagnosticate cu aceasta boala s-au confruntat cu probleme serioase de sanatate atunci cand au inhalat mirosul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here