Zilnic apar produse foarte interesante pe piață! Producătorii se întrec pe ei și concep, peste tot în lume, produse de actualitate din toate domeniile existente.

Dacă administrați sau sunteți proprietarul unei afaceri în domeniul înfrumusețării (salon de coafură, salon de manichiură, salon de beauty, etc.) pentru a face față cu succes competitorilor, este foarte potrivit să fiți în permanență la curent cu cele mai noi produse care au apărut în acest domeniu sau cu ofertele tuturor distribuitorilor existenți în piața de profil.

Este foarte adevărat că va dura ceva timp, deoarece sunt numeroși și ofertele foarte variate cu multe categorii de produse. Pentru a vă ușura munca, vă facem câteva recomandări astăzi în ceea ce privește industria de produse pentru manichiura.

Categorii de produse pentru saloanele de manechiură

            Oferta magazinului online Evoqe.ro se adresează persoanelor care administrează saloane de manichiură și pedichiură. Produsele comercializate de acest distribuitor sunt foarte variate și foarte numeroase: acetonă, remover, degresant, primer, bază, finish, ulei pentru cuticule, oja semipermanentă, lămpi UV, sterilizatoare, pile electrice, aspiratoare pentru manichiură, lămpi LED, décor unghii, tatuaje unghii, matrițe, ștampile decor, geluri de construcție, polygel, geluri color, forfecuțe, pensule, pile, diferite ustensile, kit unghii gel, acryl, etc.

Gama de produse este atât de variată încât merită să analizați oferta. Este foarte posibil ca aici să găsiți produse pe care clienții dumneavoastră le-au solicitat deja și ați știut de unde le puteți procura. Prețurile nu sunt deloc mari, produsele sunt de actualitate!

În acest moment foarte multe produse au prețul redus. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei. În oferta acestui magazin online găsiți și produse profesionale. Pot fi comandate și de către persoanele care desfășoară activități proprii de Beauty, Make-up, Nail-Art la domiciliu, etc.

Recomandări

Oja semipermanentă Rosalind, 7 ml

Este un produs foarte atrăgător. Poate fi folosită pentru unghiile naturale dar și pentru îngrijirea unghiilor false. Acoperirea este aproape perfectă, rezistența este de la 3 până la 4 săptămâni, raportul calitate preț foarte bun.

IMPORTANT!! Acest tip de oja semipermanentă nu afectează unghiile. Poate fi utilizată mai ales de către persoanele care au unghii casante. Reușește să protejeze și să întărească bine unghiile pe care este aplicată. Baza pentru unghii conține vitamina A care oferă în mod suplimentar o protecție foarte bună.

Îndepărtarea ojei acesteia nu determină subțierea unghiilor și nici exfolierea lor. Modul de aplicare și de îndepărtare este descris în detaliu pe site-ul Evoqe.ro. Este doar un singur exemplu de produse interesante care vă pot ajuta să aveți mai mulți clienți în salonul dumneavoastră de frumusețe.

Merită să studiați chiar acum întreaga ofertă pusă la dispoziție de administratorii magazinului online menționat anterior, după părerea noastră.

Vedeți mai multe detalii pe evoqe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here