BF Drinks

Ciocolata fierbinte, aromată, este cel mai bun desert pentru perioada festivă. Acesta este destul de gros, dulce, cu un indiciu de vanilie și scorțișoară, decorat suplimentar cu marshmallows dulci – plin de desfrânare festivă într-o cană mică de ciocolată!

Dar este foarte posibil să ai nevoie de câteva sfaturi pentru a crea cea mai bună ciocolată de băut de casă, de la Big Flavour Drinks,  pentru că nu este atât de simplu de creat această băutură supremă a sezonului rece. Dar, dacă nu ai la îndemână cutia de ciocolată de la Bf Drinks sau vrei să impresionezi cu talentele culinare, poți descoperi mai jos cea mai bună și delicioasă rețetă de ciocolată caldă.

Cum să pregătești ciocolata caldă nespresso de băut, astfel încât să fie suficient de groasă? Secretul este să utilizezi frișcă în plus față de lapte și o cantitate mare de ciocolată – mai mult de una singură! Este mult, dar dacă vrei ca efectul să fie impresionant, este mai bine să nu economisești ingrediente.

Îți este sugerată o versiune cu multă ciocolată cu lapte pentru că este delicioasă. Pentru unii, acest lucru poate fi scandalos, deoarece ciocolata adevărată este cea amară, cu minimum 70% cacao. Continuă și modifică proporțiile de lapte și ciocolată neagră din această rețetă, în funcție de gustul tău personal și preferințele tale.

Cu toate acestea, cum să prepari ciocolată fierbinte pentru a o face netedă și catifelată? Ciocolata topită în lapte tinde să se delamineze delicat – cum să eviți acest lucru? Încălzește ciocolata de două ori – mai întâi topește ciocolata în lapte și smântână, apoi pune-o deoparte să se răcească ușor și se topește încet până la final, apoi reîncălzește-o și după, asigură-te că folosești un tel mic, care va sparge bucățile mici de ciocolată și va aera ușor băutura. Ciocolata ta fierbinte va fi catifelată și uniformă!

Rețeta impresionantă de ciocolată caldă pentru băut

Ingredientele vor fi suficiente pentru 2 căni de 250 ml, adică este destul pentru două persoane…sau poate doar una!

Ingrediente necesare:

  • 300 ml lapte 3,2%
  • 150 ml smântână 30%
  • 80 g de ciocolata cu lapte
  • 50 g de ciocolată neagră, minimum 70% cacao
  • un vârf de scorțișoară
  • câteva picături de extract de vanilie adevărat

Pentru servire se pot folosi bucățele de marshmallows sau puțină pudră de cacao

Cum se prepară ciocolata cu lapte:

  • Pune laptele, smântâna și ciocolatele fin rupte într-o oală cu fundul gros. Se condimentează cu scorțișoară și extract de vanilie
  • Încălzește totul la foc mic până când bucățelele de ciocolată se topesc complet. Se amestecă ocazional
  • Scoate ciocolata de pe foc și las-o deoparte timp de aproximativ 15 până la 20 de minute, acest lucru va permite ciocolatei să se topească complet și să se amestece cu laptele și smântâna
  • După acest timp, reîncălzește ciocolata și amestec-o intens, folosind un tel de bucătărie. Așteptarea, reîncălzirea și amestecarea cu un tel, care va sparge în cele din urmă fiecare cristal de ciocolată și va aera băutura, îți va oferi o ciocolată catifelată de băut

Toarnă ciocolata fierbinte in căni, decorează-le cu marshmallows daca dorești. Poate fi presărată cu cacao pudră pentru decor. Ciocolata caldă poate fi servită, de asemenea, cu un strop de frișcă dulce în loc de marshmallows.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here