Esti interesat sa amenajezi spatiul industrial de care dispui? Documenteaza-te despre tipurile de pardoseli pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa stii cum sa iei cea mai buna decizie in acest sens.

De exemplu, trebuie sa stii ca poti alege pardoseli epoxidice, pardoseli tip sapa, pardoseli din poliuretan sau pardoseli speciale pentru magazine si showroom-uri. Fiecare dintre aceste variante iti ofera rezultate excelente pe termen lung, cu mentiunea ca trebuie sa lasi montajul pe seama unor specialisti in domeniu, care dispun de toate ustensilele necesare, dar si de cunostinte bogate in acest domeniu!

Pardoseli epoxidice

Obtinute din rasini epoxidice, adica substante chimice ale caror stare de agregare naturala este in forma lichida, pardoselile epoxidice sunt deseori folosite pentru spatiile sterile, fiind foarte simplu de curatat. Mai mult, trebuie sa stii despre aceste tipuri de pardoseli ca sunt ideale pentru locurile cu trafic intens.

Pardoselile epxodice se aplica prin pensulare, formand astfel suprafete perfect plane si nivelate, fara a lasa rosturi ori spatii neacoperite corespunzator.

Pardoseli speciale pentru magazine si showroom-uri

O alta varianta eficienta, pe care o ai la dispozitie atunci cand vrei sa amenajezi spatiul de care dispui este reprezentata de pardoselile speciale pentru magazine si showroom-uri. Este vorba despre locuri in care traficul este, de regula, foarte intens, motiv pentru care trebuie sa lucrezi cu materiale rezistente. De exemplu, poti alege ASTERTOP® 1325, o pardoseala eleganta, care are proprietati fonoabsorbante si care este extrem de rezistenta la uzura. O alta varianta interesanta, pe care trebuie sa o iei in considerare este reprezentata de MasterTop 1325, aceasta fiind caracterizata de o calitate superioara.

Pardoseli elicopterizate din beton

Usor de aplicat si cu o durabilitate sporita, pardoselile elicopterizate din beton iti asigura o rezistenta excelenta la stresul mecanic. Suprafata pe care o obtii astfel este omogena, continua si perfect neteda. Despre pardoselile din beton elicopterizat mai trebuie sa stii ca sunt realizate dintr-un strat propriu zis din beton, peste care se aplica un compus din ciment, cuart si minerale. Daca iti doresti, poti opta si pentru un pigment de culoare, iar astfel, rezultatul pe care il obtii este extrem de interesant si aspecutos.

Pardoseli pentru depozite

Realizate dintr-un strat de acoperire cu rasini epoxidice pe baza de apa, pardoselile pentru depozite sunt eficiente cand vine vorba despre traficul intens. Acestea pot fi folosite inclusiv pentru subsoluri si camere tehnice, conform cerintelor speciale pentru functionalitatea acestora. Mai mult, trebuie sa stii ca materialele folosite pentru realizarea pardoselilor din beton sunt concepute astfel incat sa reziste foarte bine, facilitand totodata evaporarea completa a umezelii de la nivelul pardoselii.

Pardoselile poliuretanice, o alta alegere inspirata pentru tine

Disponibile intr-o varietate de culori si grosimi, pardoselile poliuretanice au o durata de viata de pana la 50 de ani. Acestea sunt simplu de realizat si pot fi folosite atat la interior, cat si la exterior. Cu un grad ridicat de elasticitate, pardoselile din aceasta categorie iti permit sa le folosesti in spatii diverse, pe care sa le folosesti zi de zi fara probleme.

Despre pardoselile poliuretanice mai trebuie sa stii ca sunt recunoscute pentru proprietatile lor mecanice, dar si pentru stabilitatea pe care ti-o ofera.

PardoseliIndustriale.ro iti pune la dispozitie atat materiale, cat si servicii de montaj de calitate, pentru a-ti putea amenaja spatiul cat mai eficient. Fie ca alegi pardoseli speciale pentru depozite ori pentru magazine si showroom-uri sau pardoseli poliuretanice, te vei bucura de rezultate excelente!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here