Masajul erotic este unul dintre favoritele preludiului multor femei. Ce tehnici poți folosi pentru a-ți aduce partenerul la extaz? Cum să te pregătești pentru masajul erotic ca să provoci plăcere?

Doar aplici uleiul și masezi? Din păcate, masajul erotic nu este atât de ușor. Trebuie să știi unde și cum să atingi pentru a activa sentimentele corecte. Toată lumea poate face un masaj relaxant al gâtului – dar masajul erotic este o artă grozavă și trebuie învățat! Iată ce trebuie să știi atunci când vine vorba de pregătirea pentru acesta și cum trebuie să începi

Cum te pregătești pentru un masaj erotic?

Înainte de a putea începe, există câteva lucruri de bază la care trebuie să te gândești. Nu-ți face griji! Totul este mult mai simplu decât pare!

●    Atmosfera trebuie să fie potrivită

Pentru ca tu și persoana iubită să vă puteți relaxa cu adevărat în timpul masajului, ar trebui să creezi ambianța potrivită. În mod ideal, alege o cameră liniștită. Scufundă camera într-o lumină plăcută, întinde păturile și pregătește prosoapele. O baie împreună înainte de masaj poate avea, de asemenea, un efect foarte relaxant.

●    Lubrifiantul potrivit

Cu mirosul uleiului de masaj, starea de plăcere poate scădea sau crește. În mod ideal, lasă partenerul să aleagă parfumul uleiului. De asemenea, poți folosi o lumânare de masaj. Dacă acestea sunt aprinse, ele nu dezvoltă ceară fierbinte, ci ulei cald, parfumat.

Cum începi masajul erotic?

●    Încălzește uleiul

Dacă utilizezi ulei din sticlă, trebuie mai întâi să-l freci între palme și să-l aplici astfel încât persoana iubită să nu se sperie.

●    Ai grijă la intensitate

Simte intensitatea presiunii. În funcție de partea corpului masată, ar trebui să variezi presiunea. Întreab-o pe persoana iubită ce presiune este confortabilă. Deși te poate excita atunci când scoate sunete, nu întrece măsura.

●    Primii pași

Nu începe chiar în partea de jos, ci începe mai degrabă din zonele tensionate tipice, cum ar fi gâtul și masează persoana iubită ușor. Abia atunci îți poți simți încet drumul spre alte regiuni. Prioritatea principală: ia-ți timp! Imaginează-ți că te ocupi de o bombă. Experții nu se ocupă de ea agitați, ci cu prudență. Atunci zgomotul (de extaz) este cu atât mai mare.

●    Stimulează

Contactul corporal este baza fiecărui masaj. Declanșează dușuri plăcute pe ambele părți. Pentru ca sentimentele fierbinți să nu dispară, trebuie să ai grijă să nu pierzi niciodată contactul: când treci la zona următoare, nu îndepărta niciodată ambele mâini de pe pielea persoanei care este masată, ci lasă întotdeauna o mână pe piele. Acesta este modul în care păstrezi contactul tot timpul.

Nu uita faptul că masajul erotic este în mod tradițional un masaj complet, de la cap până la picioare. Desigur, te poți concentra și asupra regiunilor preferate, dar efectuează totuși pentru fiecare zonă diferite tehnici de masaj de 8 până la 10 ori înainte de a trece la următoarea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here