Sculptura este artă volumelor în spațiu care încearcă să sensibilizeze clientii prin diferite obiecte reale și tridimensionale. Sculptura este indreptată atât pe cale vizuală cât și pe cale tactilă. Pentru o sculptură în lemn se folosesc materiale inedite de diferite forme și apecte care se realizează extrem de greu. Sculptura este foarte greu de realizat și pentru asta îți trebuie îndemânare și multă răbdare. Ea poate fi un cadou inedit de frumos pentru o persoană dragă și de pe acest Magazin Cadouri Online vei găsi cele mai deosebite modele realizate din materiale de o calitate foarte înalta.

Brățări Lemn „Elegance” SAN-DECO fac și ele parte din colecția de cadouri, realizate din materiale rezistente și care se întrețin ușor. Calitatea produselor și serviciilor oferite fac parte din principalele griji pentru a demonstra tuturor clienților că produsele sunt calitative, dar și pentru a da dovadă de seriozitate și de promptitudine. San-deco se dezvoltă constant.

„Buddha”- sculptură în lemn de Suar este un lemn foarte frumos și remarcabil datorită calității pe care acesta o are. Este un lemn exotic, deosebit, care rezistă perfect climatului țării noastre. Este cel mai rezistent lemn la intemperii și la tot ce poate afecta calitatea lemnului. El crește în pădurile ecuatoriale și anotimpurile noastre nu afectează lemnul de suar. Calitatea lemnului permite realizarea unor sculpturi care vă pot bucura privirea și va pot infrumusetea locul. Se pot realiza o serie de statui și de sculpturi în lemn.

Reliefurile aparțin de sculpturi

Sculptura în relief reprezintă genul de sculptură care este caracterizat prin volum comparativ cu o anumită suprafață. Cuvântul “relief” provine din latinescul “levo” care înseamnă a înalta. Relieful reprezintă tehnica cea mai des folosită pentru a sculpta în scop decorativ. Sculptura este împărțită în două categorii: altorelief care se caracterizează prin volum, ele au o altitudine față de suprafața de baza. Basorelief care sunt sculpturi joase, sunt caracterizate prin volum redus. Mai există și reliefuri negative care sunt intalinite în cultura egipteană, ele se realizează prin scobirea materiei prime și nu prin modelare sau sculptarea acesteia. Reliefurile erau prezente și în interiorul mormintelor, dar și în simbolurile biblice erau foarte des întâlnite. Existau și în temple, catedrale și biserici. Acestea au început să fie decorate cu sculpturi relief, atât altoreliefuri, cât și basoreliefuri care înfățișau figuri sau scene biblice.

Sculptura în relief este foarte interesantă. Ea a continuat să fie îmbunătățită și modificată de către adevărații artiști atât în Europa cât și pe teritoriul American. Sculptura în relief este caracterizată culturilor estice și celor vestice. Tehnica reliefului presupune ca sculptura să dea impresia că renaște dintr-o baza fixă. Pornește din cadrul unei suprafețe plate și se înalta. Este o tehnică foarte complexă care necesită multă pricepere și măiestrie din partea artistului. Cu toate acestea, există o tehnică mult mai sigură, cu ajutorul căreia sunt realizate creații mult mai rezistente și mai puțin fragile față de celelate care sunt realizate cu ajutorul altor tehnici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here