Drinuniforma

O persoană percepe până la 90% din informații prin vedere, și prin urmare, apariția personalului medical în uniforme medicale personalizate, joacă un rol important în formarea unei imagini pozitive a clinicii. Când un pacient intră în clinică, primul lucru pe care îl vede este personalul prietenos, care este îmbrăcat în halate și uniforme medicale făcute în același stil corporativ, care include și emblema clinicii sau spitalului. Imediat își formează opinia că aceasta este o clinică sau un spital care se respectă și în care poate avea cea mai mare încredere.

Clinicile al căror personal poartă uniforme medicale personalizate primesc numeroase aprecieri din partea pacienților. Imaginea externă a instituției medicale crește, ceea ce are un efect pozitiv asupra dezvoltării afacerii. Se formează imaginea internă a clinicii medicale, deoarece angajații sunt uniți printr-un cod vestimentar corporativ și simt că fac parte dintr-o singură echipă. De asemenea, au o motivație pozitivă de a-și face treaba cât mai bine. În mintea pacienților, uniforma medicală personalizată este puternic asociată cu calitatea înaltă a serviciilor oferite în această clinică. Pentru a consolida o imagine pozitivă, multe instituții medicale folosesc emblema personalizată, adică sigla corporativă a clinicii.

Cerințe pentru uniforma medicală personalizată

Uniforma medicală personalizată din magazinul online drinuniforma.ro este proiectată corect și îndeplinește mai multe cerințe. Recunoaștere prin culoarea, croiala și finisajul uniformei medicale personalizate. Sigla corporativă a clinicii este aplicată fiecărui set de haine. Stilul poate fi uniform prin croială și toate uniformele medicale personalizate ar trebui să fie confecționate conform aceluiași eșantion. În același timp, sarcina conducerii este de a oferi fiecărui angajat haine în dimensiunea exactă, astfel încât să nu creeze disconfort la locul de muncă din cauza faptului că este prea mică sau prea mare.

Uniforme medicale personalizate pentru diferiți angajați – medici, asistentele medicale și personalul medical auxiliar trebuie să aibă propriile uniforme distinctive. În ciuda diferențelor, uniformele ar trebui să fie unite printr-o identitate corporativă comună, și anume, sigla instituției medicale. Ar trebui să existe mai multe seturi de uniforme medicale personalizate pentru fiecare angajat, inclusiv o versiune de iarnă și de vară. Țesătura uniformelor medicale personalizate din magazinul online drinuniforma.ro este de înaltă calitate, hainele fiind cusute din țesătură certificată. Îmbrăcămintea medicală tolerează bine spălarea și dezinfectarea, nu necesită neapărat să fie călcate, nu se electrizează și au proprietăți de respingere a sângelui. Accesoriile ar trebui să fie decorate în stil corporativ – bonete medicale reutilizabile în aceeași culoare.

Sigla și stilul uniformei medicale personalizate

Nu există astfel de cerințe pentru articolele de unică folosință (huse pentru încălțăminte, mănuși etc.). Stilul corporativ este completat de cerințele privind aspectul lucrătorul medical, care trebuie să-și protejeze părul, prin purtarea unei bonete colorate. Stilul corporativ este pasul inițial în reputația unei clinici medicale, și acest lucru îl vede pacientul mai întâi. Poți să alegi pantaloni medicali și tunici medicale în diferite culori, personalizându-le cu o broderie pentru Spitale și Cabine medicale. Acestea pot fi realizate la comandă. Se poate realiza orice tip de reprezentare grafică brodată pentru sigle, monograme, text, grafică tip ecuson și orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical pentru spitale, clinici, farmacii, cabinete medicale, cabinet de cosmetologie. Dacă te gândești la o imagine corporatistă pentru clinica ta, comandă uniforme personalizate din magazinul online drinuniforma.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here