In prezent, exista pe piata o mare diversitate de operatori economici care ofera masini inchiriat Bucuresti. Desi ofertele sunt atractive, nu toate aceste companii iti ofera cele mai bune beneficii. In acelasi timp, exista si firme care iti asigura o experienta fara compromis. Cum stii ce companie sa alegi si ce masuri de siguranta sa iti iei?

Nu te descurajam sa inchiriezi o masina, pentru ca este cea mai buna solutie la care poti apela pentru a te bucura de libertate de miscare intr-un oras aglomerat cum e capitala. In schimb, in intampinarea ta venim cu o lista de sfaturi, de care este bine sa tii cont, daca vrei sa ai o experienta buna.

 

  1. Verifica flota de masini a companiei, inainte de a incepe procedura unei rezervari

Este foarte important sa stii ce optiuni ai, atunci cand vrei sa inchiriezi o masina. Asigura-te ca flota de masini este una noua, ca exista optiuni care nu iti pericliteaza siguranta si ca poti beneficia de un nivel sporit de confort la volanul autovehiculului. Nu renunta la cerintele tale, doar pentru ca vrei sa inchiriezi cat mai repede o masina. Din fericire, exista companii care inchiriaza masini in Bucuresti, ce detin o flota extraordinara de autoturisme, printre care si modele electrice. Fii cat mai clar in legatura cu asteptarile tale si alege un autovehicul care bifeaza – cu succes – orice pretentie ai avea. Preturile variaza, in functie de modelul de autoturism, dar nu sunt diferente extraordinar de mari. Poti alege un SUV sau un BMW i5.

 

  1. Asigura-te ca poti face rezervarea online, inainte de a ajunge in capitala

Cauta o companie digitalizata, care vine in intampinarea nevoilor tale. Asigura-te ca nu vei pierde timp la telefon cu diversi reprezentanti ai organizatiei sau in cautarea unui sediu fizic al companiei, ci vei putea inchiria autovehiculul dorit direct din aeroport, de exemplu. Exista firme in Bucuresti care permit efectuarea rezervarilor direct in aplicatia web, si – mai mult decat atat –  recompenseaza, prin bonusuri, plata online. De asemenea, poti alege tot online ce tip de asigurare de daune vrei sa platesti, pachetul de care ti-ar placea sa beneficiezi si asa mai departe. Nimic mai simplu! Este ca si cum ai efectua rezervare la o unitate de cazare, doar ca – de data aceasta – tu inchiriezi o masina. Este o experienta mult mai rapida.

 

  1. Verifica daca e obligatoriu sa platesti garantie sau poti achita o asigurare de daune

Daca iti place sa ai totul sub control, cu siguranta vei prefera sa achiti o asigurare de daune, decat sa platesti o garantie. Ambele metode se practica astazi, dar fiecare companie are propriile reguli. Din acest motiv, asigura-te ca vrei pune intrebarile potrivite, inainte sa faci o rezervare. Asigurarea de daune va acoperi costurile unui eventual incident nefericit in trafic, dar costa mai putin decat garantia. Multi soferi o prefera, intrucat le confera un nivel sporit de confort psihic si un echilibru greu altfel de obtinut. Si nu uita: e important sa stii care sunt costurile de penalizare pentru anularea rezervarii. Poate fi gratuita!

 

Caroutis.com, compania care iti spune la dispozitie o vasta oferta de masini de inchiriat

La Caroutis.com nu ai taxa pentru anularea rezervarii si te bucuri de toate beneficiile pe care le poti avea atunci cand optezi pentru masini de inchiriat: primul sofer gratuit, bonusuri transferabile in facilitati sau chiar monetizate, fara limita de kilometri, posibilitatea de a inchiria masini electrice si nu numai. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here