Olla

O nuntă fără flori poate fi văzută ca o plajă fără nisip. Florile reprezintă elementul esențial care nu poate lipsi din atmosfera unei nunți, iar acestea pot fi prezente într-o gamă variată de stiluri și aranjamente. Profesioniștii în arta florală consideră că un buchet de flori nunta pentru mireasă trebuie să fie la fel de unic ca persoana care îl ține. Tocmai de aceea, buchetele de flori pentru mireasă, la fel ca și celelalte aranjamente florale pentru nunți merită o atenție deosebită, iar florarii care au grijă de ceea ce creează sunt cei care fac cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre decorul unei nunți.

Florile de nuntă trebuie să se potrivească înainte de toate cu aspectul și senzația exactă pe care ai vrea ca invitații să o aibă atunci când pășesc în atmosfera evenimentului. Indiferent de stilul nunții, există florile potrivite pentru a crea atmosfera potrivită.

Florile albe

Printre cele mai potrivite decoruri florale pe care specialiștii în arta florală le recomandă pentru o nuntă de vis se numără aranjamentele în care albul este vedeta, aranjamentele în roz și culori pastelate, aranjamentele luminoase și îndrăznețe, cele în verde și crem sau cele în violet și albastru.

Aranjamentele florale cu flori albe predominante sunt cele mai clasice. Acestea sunt potrivite pentru cei care au ca prioritate crearea unei atmosfere elegante, rafinate, iar pentru realizarea lor cel mai des utilizați sunt crinii. Pot fi folosite, de asemenea, flori albe precum liliacul, bujorul, lalelele sau trandafirii, aceștia din urmă fiind vedeta oricărui eveniment deosebit.

Aranjamentele florale pastelate

Aranjamentele florale în culori pastelate sunt perfecte pentru miresele delicate care se simt prințese nu numai pentru o zi, ci pentru toată viața. Trandafirii roz pot fi completați de alte flori în culori pastelate pentru a crea o atmosferă rafinată, potrivită pentru o feminitate delicată. În special daliile și alte flori voluminoase sunt cele utilizate pentru o astfel de atmosferă.

Aranjamentele florale luminoase

Aranjamentele florale luminoase și îndrăznețe pot fi realizate din flori tropicale în culori vibrante. Acestea sunt ideale mai ales pentru nunțile de vară și creează o atmosferă unică, memorabilă. Această alegere este din ce în ce mai frecventă pentru nunțile moderne, iar opțiunile la modă includ roșul, rozul, albastrul și violetul. Aranjamentele florale în violet și albastru sunt unele excentrice, opțiunea perfectă pentru miresele care doresc un strop de culoare în nuanțe vibrante. Albăstrelele delicate și violetele regale sunt gata să facă buchete de flori inedite, de o eleganță impecabilă.

Aranjamentele florale în verde și crem, care utilizează flori în nuanțe subtile oferă un cadru cu aspect natural, dar în același timp sofisticat.

Ce îți rămâne de făcut pentru a beneficia de cele mai frumoase decoruri florale la nuntă? Asigură-te înainte de toate că ai hotărât care este combinația de culori care ți se potrivește, apoi ia legătura cu un artist florar care te poate ajuta să îți duci visul la capăt. Găsește florăria potrivită, adună inspirație și realizează un plan de impact alături de artistul care te va ajuta cu decorurile și ceea ce îți rămâne de făcut este doar să te bucuri de marea clipă pentru a te asigura că va rămâne o experiență unică pentru toată viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here