Conceptul de open space (spațiu deschis) ajută la integrarea sufrageriei în spațiul din bucătărie, astfel încât membrii familiei pot socializa pe o canapea confortabilă, în timp ce sunt în contact direct cu persoana din bucătărie.

Tendințele în decorarea sau proiectarea bucătăriilor evoluează constant. Înainte, acest spațiu era destinat doar gătitului sau servirii mesei, dar în prezent a devenit un loc mai integrat în activitățile zilnice.
Având în vedere că bucătăria a devenit o cameră multifuncțională, decorul joacă un rol din ce în ce mai important. Natürlich v-a pregătit câteva dintre tendințele sezonului în materie de design și funcționalitate.

Bucătăria Driftwood
Mai mult decât un spațiu de gătit, bucătăria este un obiect de design, care prin forme fluide se integrează perfect într-un spațiu legat de zona de living. Datorită multitudinii de modele de blaturi, balamale, sertare, cămară și compartimentări, aceasta devine locul preferat din locuința fiecărui client. Proiectată de specialiștii noștri alături de tine și conform dorințelor, vom găsi soluția adecvată nevoilor tale.

Bucătăria Tempo
Multitudinea de spații ajută la o mai bună organizare în bucătărie, iar diversitatea acestora va contribui la crearea fluxului natural al activităților. Designul elegant se va adapta esteticii locuinței, accentuând simplitatea și bunul gust. Fronturile (ușile) sunt confecționate din MDF înfoliat mat, ultra mat sau lucios, iar structura corpurilor este realizată din PAL melaminat. Aceste elemente în culori pământii oferă versatilitate în materie de design, precum și o bună rezistență în timp.

Bucătăria Cortina
Bucătăria modernă este confecționată dintr-un material rezistent (MDF), cu un blat termorezistent cu o grosime de 38 mm, completat de un sistem de închidere (feronerie) inovativ și silențios. Asemănătoare din punct de vedere al compartimentării cu bucătăria Tempo, multitudinea de spații de depozitare va eficientiza activitățile zilnice, contribuind la o mai bună organizare. Datorită unei bune structurări a pieselor de mobilier, accesoriile (cuptorul, chiuveta) sunt integrate în compoziție, fără a ieși în relief.

*Pentru fiecare bucătărie la comandă, serviciul proiectare 3D este gratuit.

Bucătăriile menționate anterior reprezintă soluții la cheie, adecvate fiecărui spațiu, dar pentru o decizie adecvată trebuie să aveți în vedere o serie de caracteristici:

Scop. Principalul scop al încăperii va determina și modalitatea de organizare a pieselor de mobilier sau a accesoriilor. De exemplu, întrebați-vă în ce măsură veți găti, veți servi masa sau veți folosi spațiul pentru socializarea cu membrii familie, precum și câte persoane vor folosi în mod concomitent bucătăria.

Spațiu de lucru. În momentul în care gătiți mult, spațiul de lucru ar trebui să fie o prioritate. De asemenea, dacă vă place să vă extindeți în momentul în care decorați sau aveți o familie mare, gândiți-vă la modul în care veți distribui piesele de mobilier.

Funcționalitate. Dacă doriți ca aparatele și accesoriile să fie la îndemână, aspectul bucătăriei este esențial. În funcție de forma spațiului, puteți beneficia de un design în formă de U în care aragazul și plita sunt în centru, cu chiuveta și frigiderul de ambele părți.

Depozitare. Dacă aveți veselă pe care doriți să o expuneți, atunci este necesar un spațiu suplimentar de depozitare. Maximizați spațiul de depozitare în dulapuri prin adăugarea de accesorii specializate de depozitare.

Consultați și alte colecții din categoria bucătării la comandă, pentru a obține spațiul pe care-l meritați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here