Descopera acum mai multe despre aceasta carte ce te invata cum sa “planifici” intelept viata sub calauzirea divina, bucurandu-te de toate resursele si toate binecuvantarile ce au fost lasate de Dumnezeu, pentru noi. Vei afla cum poti sa ai o viata de succes impreuna cu El, in fiecare zi!

Cumpara acum cartea Viata din abundenta de T.L. Osborn si profita de promotiile lunare, in libraria online Goldbooks.ro!

“Viata din abundenta”, pe scurt

Tu existi pe acest Pamant pentru a gandi, a vorbi si a actiona alaturi de Dumnezeu. Cartea iti faciliteaza cunoasterea radacinilor tale adevarate, aratandu-ti cine esti si descoperindu-ti valoarea ta reala. Invata pas cu pas cum sa traiesti o viata plina de succes, gasind seminte de adevar care sa produca in tine o recolta generoasa de fericire, sanatate, slujire fata de cei din jur, implinire, dragoste in relatia cu partenerul de viata, multumire, armonie si nu in ultimul rand, abundenta.

Lectiile din aceasta carte au ajuns la oameni din peste 70 de natiuni de pe intreg mapamondul.

Motive pentru a comanda acum cartea si a te bucura de tot ce iti ofera “Viata din abundenta” de T.L. Osborn:

  • Vei gasi curajul pe care il cautai de atat de mult timp pentru a infrunta viata
  • Vei descoperi cheia catre o sanatate robusta
  • Vei incepe sa ai prosperitatea financiara
  • Vei afla cum sa iti faci noi prieteni si sa obtii respectul
  • Vei gandi pozitiv si vei finaliza orice actiune
  • Vei crea un mediu propice pentru dezvoltarea relatiilor sanatoase cu cei din jur
  • Vei inlatura presiunea, tensiunea si vei instaura multumirea

Cartea este impartita in opt parti mari si 30 de capitole, ce trateaza intr-un mod usor de urmarit tematici precum – temelia credintei, noul mod de viata, secretele succesului, importanta limbajului, sanatatea necesara pentru a-l sluji pe Dumnezeu, abundenta, biserica, credinta si misiunea crestinului.

Iata cateva din recenziile celor care au citit aceasta carte si au recomandat-o si altora:

“Pentru toti cei care doresc sa stie cine sunt cu adevarat, de ce au fost creati si pentru cei care doresc sa cunoasca inima lui Dumnezeu, fata de umanitat”. (Angela)

“Abundenta in versete biblice si plina de viata!” (Tom)

“O carte grozavă. TL prezinta atât de multă învățătură bună aici! Cartea estea plin de versete și de înțelegere spirituală. Vă va îmbunătăți cu adevărat viața creștină și vă va arăta despre ce este adevăratul creștinism. În Ioan 10:10, Isus ne învață că diavolul a venit să fure, să omoare și să distrugă, dar El a venit pentru ca noi să avem viață din belșug. Prea multe biserici au inversat acest lucru, azi. Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru bărbați ca TL care învață adevărul din scriptura”.

“Un clasic remarcabil – cartea pe care prefer să o dau noilor ucenici ai lui Hristos. Este simpla, puternica și scrisa bazata pe Biblie. Osborn folosește multe traduceri biblice, scrise direct în propozițiile sale, făcându-le accesibile și ancorate într-o relație vie cu Dumnezeu, bazată pe scriptura”. (I. Patterson)

“Mi-a plăcut foarte mult această carte – cu adevărat simpla, dar totuși profunda. În fiecare zi îmi amintesc de acest adevăr – viața bună care este în Hristos Isus.” (Paul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here