Pentru unele persoane,  competitivitatea este o trasatura de caracter esentiala; este in natura lor sa fie astfel.  Indiferent ca sunt intr-o competitie sportiva sau intr-un joc amical, aceste persoane vor face totul ca sa castige. Pentru cei care nu asa o trasatura de caracter, pare o stupiditate, mai ales in cazul confruntarilor prietenesti; de asemenea, interactiunile cu astfel de persoane se pot dovedi epuizante, pentru ca este extrem de dificil a incepe orice demers, stiind ca exista un interlocutor competititv care transforma totul intr-o cursa. Privind din punctul de vedere al acestor persoane, este posibil ca ele sa considere ca la asta sunt bune, de aceea se comporta astfel; le place sa ii vada pe ceilalti pierzand, le place sa arate ca sunt in top. Trasaturile de caracter ale fiecarei zodii din horoscop arata ca unii dintre noi sunt mai competitivi, mai inversunati in a se impune in prim plan, in vreme ce altora le place sa rezolve lucrurile prin alte metode.

Totusi, a fi competitiv nu este o trasatura negativa; poate fi si despre faptul ca o persoana vrea mai mult, isi doreste dinamism in activitatea sa, incearca sa fie mai bun la scoala sau la locul de munca, isi doreste sa isi indeplineasca obiectivele stabilite. Probabil ca fara competitivitate, aceste persoane nu ar mai fi ele insele.

Nativii Berbec pot fi considerati cei mai competitivi din zodiac; de obicei, nu se lasa pana nu obtin ceea ce isi doresc, dar, in acest context, nu refuza niciodata distractia unei competitii. Totusi, nu sunt genul care sa isi necajeasca competitorii, mai ales daca este vorba de prieteni.  Nativii Berbec se manifesta prin competitivitate sporita mai ales atunci cand este vorba despre munca lor.  Sunt atat de concentrati pe obiective, incat nimic nu ii poate abate din drum; nu vor fi fiind genul care calca pe cadavre ca sa-si atinga scopurile, insa nu sunt nici foarte delicati.

Nativii Leu sunt putin egoisti; multe sunt despre ei si dorintele lor. Si nu de putine ori transforma ceea ce nu pot obtine asa cum si-au dorit, intr-o competitie. Spre deosebire de nativii Berbec, Leii fac orice ca sa-si atinga scopul, indiferent ce obstacole intalnesc in cale. Cu ei, nici o competitive nu este prieteneasca. Nici nu le place sa piarda, in acest caz, totul devenind o mare drama. Nu vor da niciodata inapoi de la nici o confruntare, care va fi pe viata si pe moarte, aproape.

Nativii Scorpion adora competitii mai mult decat orice; intreaga lor viata este o competitie perpetua. Insa, adevaratele competitii ii schimba radical, sunt de nerecunoscut. Se concentreaza si chiar isi intimideaza adversarii, aceasta din urma trasatura fiindu-le caracteristica intrinseca. Urasc minciuna si le plac competitiile curate; daca isi prind adversarii trisand, sigur acestia vor fi trecuti pe lista lor neagra, pentru totdeauna.

Nativii Capricorn au o incredere debordanta in fortele proprii; de aici si competitivitatea lor. Intr-o competitive, isi pun la bataie intraga lor inteligenta, eliminand din context orice urma de emotie.  Din aceasta cauza, se vor arata uneori chiar nemilosi, singurul lucru care conteaza pentru ei fiind atingerea scopurilor propuse. Pentru alte detalii si horoscop accesati si ezodii.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here