site-wordpress

WordPress  este un instrument cu ajutorul căruia îți poți prezenta ideile în spațiul web. WordPress este un software open source gratuit bazat pe PHP și MySQL. WordPress este un sistem de management al conținutului (CMS) prin care îți poți crea cu ușurință și rapid propriul site web.

Principalele avantaje ale WordPress sunt instalarea rapidă și ușoară, este tradus în mai multe limbi, este ușor de întreținut. Permite modificări specifice în funcție de nevoi, prin prezența mai multor pluginuri. Varietatea largă de teme îți oferă posibilitatea unei viziuni diferite, unice a site-ului tău.

  • CMS – Content Management System (sistem de management al conținutului) este o aplicație care poate crea site-uri și de a gestiona conținutul lor. Conținutul poate fi orice obiect care poate fi definit ca informație digitală. Conținutul poate fi un text, fișiere, imagini, grafică, video, audio și multe altele.
  • Management – gestionarea acestui conținut. Managementul se face prin reguli și procese stabilite. Practic, conținutul este creat, citit, actualizat și șters.
  • Sistem – o aplicație sau o combinație de instrumente de aplicații. Permite gestionarea conținutului.

Scopul CMS este de a facilita construirea unui site web dinamic, cu capacitatea de a schimba cu ușurință și rapid conținutul acestuia. Aceste sisteme facilitează munca în echipă și oferă posibilitatea de a delega diverse drepturi și roluri administrative în procesul de creare și editare a conținutului.

Găzduire super rapidă WordPress cu gestionare ușoară și protecție cuprinzătoare

Cu serviciul WordPress găzduire vei obține un site WordPress gata, instalat, cu setări de bază și posibilitatea de a începe imediat să lucrezi cu el, să adaugi informații și să-i reglezi aspectul în funcție de imaginația și nevoile tale. Găzduirea WordPress include toate suplimentele care sunt, de asemenea, oferite în serviciul standard de găzduire.

Poți utiliza adrese de email, liste de corespondență, protecție împotriva spam-ului, back-up, certificat SSL, HTTPS, HTTP/2, SSH, ALL SSD, panou de control cPanel, subdomenii, domenii parcate, acces FTP/SFTP/FTPS și multe altele. Pentru o gestionare ușoară a site-urilor WordPress din contul de găzduire, este disponibil și un instrument special în cPanel » WordPress Manager.

În WordPress Manager poți restaura site-ul WordPress din copie de rezervă; îi poți crește securitatea; poți copia sau muta WordPress pe o altă adresă URL, cu sau fără schimbarea domeniului; poți accelera încărcarea WordPress prin tehnologii web special selectate, care nu sunt disponibile în mod implicit în cPanel; poți instala și activa SSL, cu configurarea automată a site-ului, astfel încât acesta să funcționeze pe HTTPS; poți edita datele administrative etc.

WordPress este un software open source care îți permite să creezi cu ușurință site-uri web. Este unul dintre cele mai ușoare și mai puternice sisteme de gestionare a conținutului (CMS ) de pe site-urile web sau blogurile disponibile astăzi. În plus, este complet gratuit de descărcat și de instalat. Cu toate acestea, are subtilitățile sale pe care trebuie să le cunoști, pentru a lucra foarte eficient cu el.

Care este diferența dintre WordPress.org și WordPress.com?

Dacă ai căutat WordPress pe Google, este foarte probabil să fi dat peste rezultate atât pe WordPress.org, cât și pe WordPress.com. Și poate că te întrebi deja care este diferența dintre cele două și dacă există una. Există o diferență și constă din următoarele:

WordPress.org – de aici poți descărca WordPress – CMS open source gratuit. Acest sistem se bazează pe PHP și MySQL. Caracteristicile sale includ o arhitectură de pluginuri, precum și un sistem de șabloane.

Este în cea mai mare parte asociat blogurilor, însă evoluțiile prin care a trecut, au permis utilizarea acestuia pentru alte tipuri de conținut web, cum ar fi liste de discuții, forumuri, galerii multimedia și chiar magazine online. Este folosit de peste 60 de milioane de site-uri web, 30,6% din primele 10 milioane de site-uri folosind WordPress. Acest lucru face ca WordPress să fie cea mai populară soluție web pentru utilizare în masă.

WordPress.com – este o platformă de blog deținută în prezent și operată de Automatic Inc. Folosește o versiune modificată a tehnologiei WordPress. WordPress.com oferă spațiu gratuit pentru bloguri (pentru utilizatorii înregistrați), iar modelul său financiar include upgrade-uri cu plată, servicii VIP și reclame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here