15197500 - dark blue minibus goes on city street

Astăzi, închirierea microbuzelor este un serviciu destul de popular. Microbuzele moderne sunt confortabile și spațioase, au un număr diferit de locuri – în principal de la 8 la 20. Firma transcarsrl.ro oferă servicii de închirieri microbuze pentru transfer de la aeroport și către aeroport, excursii, recreere în aer liber, excursii în stațiune. De asemenea, microbuzele pot livra angajații  la muncă, pot transporta oaspeții la o aniversare, la o nuntă etc. Clientul poate alege în mod independent un vehicul, îl poate închiria cu sau fără șofer. Toate mașinile sunt supuse întreținerii și diagnosticării în timp util, astfel încât, pasagerii nu trebuie să se îngrijoreze de siguranța rutieră. Șoferii de microbuze angajați sunt profesioniști în domeniul lor. Știu majoritatea traseelor ​​și sunt capabili să organizeze singuri excursia.

Închirieri microbuze – Dotări și documente necesare

Vehiculele pot fi echipate cu aer condiționat, sistem multimedia etc. Închirierea unui microbuz este mult mai profitabilă decât apelarea la un taxi, deoarece există un singur vehicul pentru un număr mare de persoane. În unele situații în care este necesară livrarea temporară pe distanțe lungi a angajaților, închirierea unui microbuz va fi mai ieftină decât cumpărarea unei mașini noi și întreținerea acesteia. Este mai bine să apelezi la firma de închirieri microbuze din timp. Poți plăti chiria atât din punct de vedere al timpului, cât și al kilometrajului. Pentru a comanda un microbuz cu șofer, ai nevoie doar de CI, dacă nu este necesar un șofer, atunci compania poate solicita permisul de conduce, experiență de conducere și Cartea de identitate.

Comandând servicii de închirieri microbuze de la florintrans.ro, vei primi un nivel ridicat de servicii și siguranță, la prețuri accesibile. Microbuzele sunt deservite de șoferi experimentați, care sunt bine versați pe diferite rute și sunt capabili să însoțească pasagerii în timpul oricărei excursii turistice. Cu astfel de călătorii, este foarte important ca vehiculul să fie în stare bună de funcționare, cu aer condiționat excelent, care oferă un climat favorabil în cabină pentru o călătorie plăcută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here