Astăzi, treningurile pentru femei sunt folosite nu doar pentru antrenamente, ci și pentru viața de zi cu zi, datorită faptului că sunt versatile și comode. Varietatea de modele de treninguri damă îți permite să le porți pentru plimbări în parcuri, la întâlnirea cu prietenii, la sport, jogging și chiar pentru a lucra în gospodărie. Printre principalele tendințe din acest sezon trebuie menționate versiunile din bumbac și lycra cu pantaloni scurți elastici și hanorac cu fermoar și glugă. O astfel de versiune de trening damă este originală, confortabilă, la modă, chiar elegantă și are capacitatea de a ascunde defectele trupului. Culorile sunt de obicei intense cum ar fi galben, negru, albastru, portocaliu, roșu, dar și nuanțe de verde pal, roz pal, crem etc. În magazinul online mondris.ro poți găsi nu numai treninguri damă, ci și pijamale damă cu pantaloni scurți și tricou foarte frumoase, sexy și confortabile într-o varietate de culori și design.

Pijamale ieftine femei

Conform statisticilor moderne, majoritatea bărbaților ar dori să vadă o fată lângă ei în pat, într-o pijama seducătoare. O parte neînsemnată dă preferință cămășilor de noapte obișnuite cu un model discret. Și doar puțini își doresc să vadă o femeie îmbrăcată în pijamale damă obișnuite, clasice. Totuși, gama de pijamale damă ieftine pe care le poți cumpăra din magazinul online mondris.ro, oferă un somn odihnitor, deoarece sunt confecționate din materiale naturale, mai exact bumbac 100%. Ei bine, dacă somnul confortabil nu este inclus în planurile tale, atunci te poate convinge pijamaua elegantă, seducătoare și sexy cu pantaloni scurți și tricou. Pentru relaxare maximă, femeile au nevoie nu numai de mobilier de lux și de lenjerie de pat. Pijamalele pentru femei sunt considerate un element important pentru garderoba lor. Acest articol poate fi purtat prin casă aproape în orice moment, dacă vei alege modelul adecvat. Pentru a asigura un somn profund și sănătos, este necesar să alegi pijamaua  potrivită pentru casă, realizate din fibre de înaltă calitate, care permit corpului să respire și să lase aerul să treacă.

Treninguri damă ieftine

Bumbac și lycra este o combinație de materiale pentru treninguri damă, de succes în acest sezon. Culoarea simplă uni sau combinațiile de culori sunt cele mai populare și de asemenea, în trend. Modelele de treninguri damă ieftine fie cu pantaloni scurți, fie cu pantaloni lungi pentru sezonul rece și-au câștigat locul în garderoba fashionistelor. O astfel de tendință în acest sezon, se potrivește fetelor de toate vârstele și toate pozițiile. Combinația cu un hanorac cu fermoar și glugă nu iese niciodată din stil. Culorile luminoase, uni sunt preferatele designerilor în acest an. Hanoracele în acest sezon au devenit mai largi, și în același timp adaugă o notă de originalitate, deoarece acest decor nu este întotdeauna monocromatic sau bicromatic, ci cu decor imprimat din paiete.  Pe pantalonul scurt se observă de asemeni, inserții din acelaşi imprimeu fashion din paiete. Materialele ușoare, respirabile sunt considerate optime, deoarece permit aerului să circule în timpul plimbărilor sau antrenamentului. Pe lângă stil, materiale și culori, tendințele actuale iau în calcul și cu ce să combini un trening de damă. Acest stil sportiv de îmbrăcăminte este destinat nu numai sălii de gimnastică, ci este potrivit și pentru a crea un aspect urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here