proiector LED
proiector LED

Proiectoare LED sunt corpuri de iluminat eficiente in spatiile larg deschise, atat la interior cat si la exterior si sunt ideale pentru spatii cu suprafete mari precum parcarile, halele, spatii de fabrici datorita faptului ca acestea emana o sursa de iluminat puternica, cu lumina alba si intens stralucitoare. Exista si modele de putere mai mica care pot fi folosite si in alte zone decat cele industriale sau comerciale, cum ar fi propriul camin sau stapii ce adapostesc expozitii culturale, insa astazi vom afla mai multe detalii despre ce poti face cu modelele puternice de proiectoare LED.

Ce poti obtine de la proiectoare LED mai puternice?

Dupa cum am amintit mai sus, acestea pot fi folosite in spatii mari, industriale sau comerciale. Spre exemplu daca alegi sa vizitezi site-ul Vtac Smart Home, in categoria de iluminat industrial vei regasi proiectoare LED ce pot fi instalate in spatii de depozitare si hale, depozite deschise, stadioane, in gari, sau pentru iluminarea cladirilor etc. Modelele noi de proiectoare LED dezvoltate de V-TAC cu ajutorul tehnologiei LED moderne indeplineste standardele curente de performanta prin iluminare eficienta la cost redus, fara palpaire si cu o durata indelungata de viata.

Asadar, sa vedem cateva exemple de utilizari ale proiectoarelor LED:

In bazele sportive

In functie de cat de bine gandit proectat sistemul de iluminat si mai apoi implementat, cu ajutorul proiectoarelor LED se va putea oferi atat confortul cat si sporirea performantei sportivilor, dar si securitatea participantilor la eveniment.

Iluminarea stradala si arhitecturala

Tehnologia LED se utilizeaza nu numai in spatiile industriale sau rezidentiale, cu se foloseste adesea in iluminarea parcurilor, a drumurilor, a pasajelor sau pasarelelor, strazi principale sau secundare, in piete, treceri pietonale etc. datorita performantelor bune in iluminare si a costului cu mult mai redus decat vechile si clasicele corpuri de iluminat stradal. Eficienta energetica este importanta atat pentru institutiile statului cat si pentru antreprenori. Mai mult decat atat, o iluminare buna imbunatateste calitatea circulatiei pe infrastructura urbana si mareste siguranta oamenilor care se deplaseaza pe strada.

Proiectoare cu LED in zone rezidentiale sau cladiri – monumente de arhitectura

In spatiile rezidentiale si pentru serviciile comunale, proiectoarele LED sunt adesea utilizate pentru iluminarea decorativa a spatiilor inconjuratoare. Acestea sunt adesea montate pentru iluminarea spatiilor comune sau de acces cum sunt intrarile, subsolurile, coridoarele, mansardele sau alte incaperi utilitare. Utilizarea proiectoarelor LED in aceste spatii, dar si pentru iluminarea arhitecturala ofera, pe langa posibilitatea de a infrumuseta locul, si siguranta impotriva vandalismului sau a altor tipuri de infractiuni.

Unde mai pot fi folosite proiectoare LED?

Acestea pot fi instalate in teatre, sali de concerte, studiouri de film, cluburi sau alte spatii de divertisment ori in institutii culturale in care de desfasoara diferite activitati in care oamenii isi petrece timpul liber.

Indiferent de locul unde alegi sa folosesti proiectoare LED este important sa utilizezi software-ul pentru ca acesta permite schimbarea culorilor, reglarea intensitatii luminii si controlul directiei luminii, fara ajutorul altor dispozitive optice speciale, si care pot creea efect de fading precum si reluarea stralucirii printr-o simpla comanda.

Unde poti gasi aceste proiectoare LED?

Proiectoarele LED dar si alte surse sau corpurile de iluminat cu led care iti pot aduce si tie multe beneficii specifice tehnologiei LED moderne le poti gasi accesand site-ul https://vtacsmarthome.ro, iar specialistii te vor indruma spre alegerea modelelor potrivite sau chiar cu proiectul de iluminare a spatiului tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here