Samsung Electronics Co. și-a menținut primul loc pe piața mondială a smartphone-urilor în primul trimestru din 2020, așa cum o arată ultimele date, deși sudcoreenii au vândut mai puține telefoane, din cauza pandemiei COVID. Coronavirusul a dus astfel la scaderea vânzărilor în toată lumea, nu doar in cazul telefoanelor mobile. Cel mai nou telefon Samsung S20 insa are parte de multe recenzii pozitive, iar daca sunteti interesati de istoria Samsung puteti citi mai multe detalii aici.

Și cota totală de piață a Samsung este în creștere în SUA. Dacă în 2019, în cele patru trimeste, sud-coreenii au avut 28%, 21%, 25%, respectiv 20% cotă de piață, în primul trimestru din acest an cota de piață a Samsung a crescut la 32%.

Diferența față de rivala Apple este în scădere. Dacă în ultimul trimestru din 2019, Apple avea o cotă de piață de 49%, iar Samsung de doar 20%, un trimestru mai târziu Samsung a urcat la 32%, iar Apple a scăzut la 46%. Așadar, diferența de 29 de procente s-a redus la doar 14%!

In top cele mai vandute smartphone-uri in SUA, imediat dupa Apple apare… Samsung!

Daca insa sunteti pasionati de alte branduri, atunci va putem recomanda cu incredere Huawei Mate 20 Lite, un telefon la pret accesibil cu specificatii de top. Cum s-ar spune, aproape perfect!

Pasionatii iPhone vor avea cu siguranta ceva de spus impotriva. Daca detineti deja iPhone XS, atunci trebuie sa stiti ca acesta reprezinta inca cea mai buna optiune de la Apple, chiar daca si-a facut aparitia recent iPhone SE2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here