magazin-peruca

Unii credeau ca perucile sunt total demodate sau ca sunt purtate doar de catre persoanele bolnave. Dar iata ca nu e chiar asa. Multumim deci Beyoncé, surorle Kardashian sau Rihanna ca ne-ati amintit cat de frumoase pot sa fie.

Te-ai gandit deci si tu sa mizezi pana acum la o schimbare de look radicala? Te-ai gandit sa alegi o peruca? Sa mizezi pe cel mai trendy accesoriu, cu alte cuvinte. Este cea mai buna solutie atunci cand vrei sa fii cea mai indrazneata si cea mai originala dar nu vrei sa risti sa prea mult cu propriul par.

Nu uita insa un lucru. Atunci cand vrei sa porti o peruca, pentru un efect 100% reusit, trebuie sa iti camuflezi perfect parul. Cele care au un par mai lung sau de lungime medie, trebuie sa poarte un coc mai jos pe care sa il mentina cu agrafe mai plate. Cele care au un par mai scurt, sunt cele mai norocoase.

Perucile pot sa fie purtate atat seara, cat si ziua. Sunt o tehnica capilara foarte buna mai ales pentru prezentarile de moda sau pentru covorul rosu. Este si cea mai buna alegere atunci cand vrei sa iti schimbi foarte repede look-ul.

Deci perucile sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa iti schimbi sau sa iti ameliorezi look-ul fara prea multe eforturi. Modelele sunt foarte scurte si foarte variate. Poti sa alegi parul scurt sau lung, poti sa alegi o nuanta mai inchisa, de brunet, una de blond, sau una mai fantezista, de gri sau de violet.

Dar peruca par natural poate sa fie si cea mai buna alegere pentru cele care se confrunta cu o problema medicala si le cade parul in mod frecvent sau din cauza chimioterapiei. Deci este cea mai buna alternativa pentru ca femeile sa se simta din nou frumoase sau increzatoare.

Perucile sunt de asemenea si alegerea ideala pentru cele care vor sa fie in voga, in ton cu tendintele. Pot sa aleaga astfel o peruca in nuante de gri, de violet sau de roz, chiar de albastru. Daca nu vrei sa iti vopsesti parul, dar vrei totusi sa ai un stil foarte in voga, perucile sunt cea mai buna alegere. Perucile foarte in voga din zilele noastre sunt foarte atragatoare si foarte colorate. Pentru evenimentele mai speciale, precum o aniversare, o nunta sau un botez, o peruca te va ajuta sa te faci remarcata cu cel mai frumos look. Iti va facilita enorm alegerea coafurii. Iar cele care au parul foarte cret, se pot bucura foarte usor de un par mai neted si foarte drept, fara prea multe batai de cap.

Perucile iti permit sa iti schimb stilul sau look-ul fara sa trebuiasca sa te tunzi. Tunsorile scurte sunt de ceva vreme foarte in voga. Dar perucile te vor ajuta sa fii la moda fara sa iti tunzi parul si sa regreti mai apoi alegerea facuta.

Deci perucile sunt cele care raspund la dorintele tale de „fashion victim” de minune si te ajuta sa te remarci de fiecare data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here