HP Pavilion 15-cs3004nq

Mai jos urmeaza a va prezenta unul din laptop-urile ce beneficiaza de un raport calitate/pret foarte bun, produs de cei de la hp, fiind vorba de laptop-ul HP Pavilion 15-cs3004nq. Toate detaliile ce tin de specificatiile tehnice si aspectul acestui laptop urmeaza a fi prezentate imediat, in continuarea articolului.

Specificatiile laptop-ului HP Pavilion 15-cs3004nq

Dupa cum spuneam inca de la inceputul acestui articol, avem de-a face cu un laptop HP ce beneficiaaza de un raport calitate/pret excelent, lucru de care va veti convinge inca de la prezentarea primelor specificatii.

Pentru inceput, acest laptop soseste cu un procesor Intel Core, fabricat pe o arhitectura Ice Lake. E vorba de modelul Intel Core i7, tactat la o putere de 1.3 GHz, fiind un procesor Quad Core. Frecventa prezentata mai sus este cea normala, atunci cand laptop-ul nu este suprasolicitat de diverse aplicatii, jocuri, programe de editare, etc.

Acest laptop hp i7 are frecventa in procese Turbo Boost a procesorului ajunge la 3.9 GHz.

Din punct de vedere al memoriei RAM, laptop-ul HP Pavilion 15-cs3004nq soseste  cu o memorie de 8GB, la o frecventa ed 2666MHz, iar memoria poate fi suplimentata cu o alta placa RAM.

Din punct de vedere al memoriei interne, laptop-ul HP soseste cu o memorie de 512 GB sub forma unui SSD PCI Express.

Chiar si placa video este una noua, ce ne poate oferi performanta sporinta orice activitate pe care o vom desfasura pe acest laptop fabricat de gigantul HP. Mai exact, avem o placa video dedicata, fabricata de cei de la nVidia. Modelul placii viedeo este nVidia GeForce MX250, fiind o placa cu o memorie de 4GB, tip GDDR5, iar tehnologia DirectX12 GeForce Experience este si ea la bord.

Ca si concectivitate, laptop-ul ne ofera conectivitate Wireless de cea mai noua tehnologie, cat si prin cablu. Din punct de vedere al porturilor, avem la baza 2 porturi tip USB 3.1, 1 port HDMI, si unul pentru casti sau microfon.

Design-ul laptop-ului HP

Pe langa specificatiile tehince ce fac din acest laptop unul de top, acesta se remarca si prin aspectul sau elegant, ce atrage priviri. Pentru inceput, avem de-a face cu un laptop de dimensiuni reduse, masurand doar 17.9 milimetri in grosime, in timp ce greutatea sa este de doar 1.85 kilograme, astfel ca portabilitatea reprezinta unul din cuvintele de baza.

Culoarea acestui laptop HP, Pavilion 15-cs3004nq este Mineral Silver, fiind un argintiu pur, laptop-ul fiind in totalitate pe aceasta culoare. Tastatura iluminata trebuie mentionata, deoarece reprezinta un plus atat in utilizare cat si la aspect.

Chiar si tastatura numerica reprezinta fiindu-le indispensabila.

Avand in vedere toate cele mentionate despre design, putem spune ca laptop-ul prezentat este cochet, elegant si simplist.

Concluzii

Asa cum am spus inca de la inceputul acestui articol, acest laptop HP reprezinta o alegere ideala facand referire la raportul calitate/pret.

Pentru inceput, specificatiile tehnice sunt unele de top, in limita pretului de sub 4.000 lei, avand la baza unul din cele mai noi procesoare Intel, cat si o placa video dedicata, puternica, astfel, ca ar putea reprezenta cu siguranta o achizitie reusita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here