Cu prima ocazie când ai nevoie să închiriezi un autocar te așteptăm la FlorinTrans. Suntem dornici să ne cunoaștem și să îți oferim soluția ideală pentru transport. Când poți opta pentru închirieri autocare și care sunt avantajele colaborării cu firma noastră:

Excursii de o zi

Excursii de o zi în afara orașului și în oraș se pot efectua cu autocarele noastre. Deplasările la competiții sportive, festivaluri, întreceri, tururi la muzee și așa mai departe, se pot realiza în condiții de confort și sigurată cu un autocar închiriat de la noi. Pasagerii beneficiază de flexibilitate pentru că au un mijloc de transport, costurile sunt mai mici, iar confortul este inclus.

Transferuri de la și către aeroport

Transferul de la și către aeroport al unui grup de persoane nu va mai fi un stres, odată ce pentru nevoile lor este închiriat un autocar. Prin intermediul FlorinTrans nu vor exista incidente neplăcute, cum ar fi să ratezi zborul sau să nu ajungi la timp pentru îmbarcare. Șoferii noștri sunt instruiți corespunzător și cunosc toate rigorile de care trebuie să țină cont cei care au de călătorit cu avionul, pentru a le asigura buna deplasare pe această rută. Cursele noastre de la Aeroportul Otopeni se realizează în condiții de maximă siguranță!

Transport de afaceri

Pentru cei care se deplasează frecvent în interes de serviciu, FlorinTrans oferă soluții de transport adecvante situației. Compania noastră dispune de o întreagă flota de închirieri autocare din București, Alexandria, Videle, etc. pentru orice fel de deplasare de afaceri. Indiferent de numărul persoanelor ce trebuie să călătorească, noi venim la locul și ora stabilite pentru a prelua pasagerii. Vă asigurăm că toți cei care vor călători cu mijloacele de transport închiriate de la firma noastră vor beneficia de servicii la cele mai înalte standarde și de profesionalismul unor șoferi dedicați meseriei lor și dornici să interacționeze în cel mai prietenos mod cu pasagerii.

Transport pentru pelerinaje

Pelerinajele sunt modalitatea prin care tot mai mulți credincioși aleg să viziteze cele mai cunoscute lăcașe de cult din țara noastră, dar nu numai. Noi punem la dispoziție mijloacele de transport potrivite acestui scop. Pentru un grup mai numeros, autocarele din flota noastră sunt cea mai bună opțiune. Pasagerii vor porni la drum cu toate încrederea și în siguranță.

Excursii turistice

O vacanță cu autocarul poate fi una dintre cele mai plăcute experiențe. Pasagerii au ocazia să se bucure de peisajele de pe traseu, scapă de stresul condusului renunțând să se deplaseze cu mașina personală sau de costurile mari pe care le presupune o călătorie cu avionul, au flexibilitate și oportunitatea de a interacționa și lega prietenii cu colegii de drum. Dacă avantajele deplasării într-o călătorie cu autocarul sunt suficient de convingătoare, atunci alege să pornești la drum alături de compania FlorinTrans. Aici vei găsi întotdeauna cele mai avantajoase oferte, deschidere și o echipă plină de entuziasm și pregătită să îți vină în ajutor pentru a închiria autocarul potrivit.

Excursii școlare

Pentru părinți, siguranța copiilor este cea mai importantă. Inclusiv siguranța în mijloacele de transport cu care se deplasează. Pentru excursiile școlare ai nevoie nu doar de un autocar performant, în perfectă stare tehnică și care oferă tot confortul, ci și de un șofer care să devină imediat tovarășul preferat de drum al micuților care pornesc să descopere lumea. Vei găsi toate acestea dacă vii la FlorinTrans.

Descoperă și oferta noastră de inchirieri microbuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here