Este o perioada extrem de grea pentru toata lumea si trebuie sa admitem ca vom trece mai usor peste pandemie cu grija si onestitate.

In aceste momente grele se impune sa vem grija de noi si grija de ceilalti, iar concurenta din sectoarele de activitate care sunt functionale sa fie loiala.

De pilda, familiile care se confrunta cu un deces ar trebui sa stie si sa respecte urmatoarele reguli:

  1. Sa nu apeleze le firme de servicii funerare care nu sunt autorizate DSP si care improvizeaza! Transportul decedatilor trebuie sa se faca in mod securizat, cu masina special autorizata si sicriul sa fie manipulat de personal cu experienta si calificat in domeniu.
  2. Sa caute o firma din baza de date  a dispeceratului national 07Funerare.ro, deoarece:

-toate firmele incluse in baza de date a platformei sunt firme autorizate DSP https://www.07funerare.ro/

-07funerare.ro garanteaza cele mai bune servicii funerare la cele mai mici preturi de pe piata, fiindca nu profita de nenorocirea oamenilor.

-firmele din baza de data 07Funerare.ro functioneaza legal, prin urmare mentin prin activitatea lor economia romaneasca. Din contributia acestor firme se poate achita somajul tehnic si o parte din ajutoarele care merg catre cetatenii care nu pot lucra.

O masina funerara autorizata se inchide in timpul transportului, sicriul fiind astfel izolat 100%, in plus, fiind din inox ea este igienizata temeinic dupa fiecare transport.

S-a incalzit in intreaga tara si a inflorit liliacul, iar in zonele sudice salcamul este plin de flori albe si parfumate. Evident ca pentru decedati, temperaturile nu sunt ideale, dar masinile de la firmele de servicii funerare autorizate sunt prevazute cu temperaturi scazute si in plus, in salile speciale ale acestora se face o imbalsamare atenta a trupului neinsufletit, ale carei efecte dureaza pana la 10 zile.

In concluzie, este foarte periculos, ilegal si imoral sa apelati la o firma care nu este autorizata DSP care sa va ofere servicii funerare in timpul pandemiei! Aveti nevoie de personal empatic, cu experienta, de masini funerare care sa securizeze transportul si mai ales totul trebuie facut 100% legal din respect pentru defunct si sa nu va alegeti cu o amenda usturatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here