Avantajul pe care THC.ro il prezinta pe piata romaneasca a furnizorilor de servicii de web hosting este diversitatea si profesionalismul pe care il ofera clientilor sai. Clientii au ocazia de a alege tipul de gazduire dorit in functie de aplicatiile lor si de volumul de trafic online. Click aici pentur detalii importante!

Sistemul de Gazduire Drupal, prezent in gama serviciilor oferite de THC.ro, poate fi ales in functie de cat spatiu are nevoie clientul, dar si de facilitatile pe care trebuie sa le indeplineasca pachetul de date. Gazduirea Drupal este orice plan de gazduire web care promite compatibilitatea cu sistemul de gestionare a continutului Drupal. Toate sutele de mii de site-uri web Drupal necesita un server web si gazduire pentru a fi accesibile vizitatorilor de pe largul web. In cazul in care Drupal ofera cadrul de baza pentru construirea unui site web, gazduirea Drupal este componenta necesara care face ca acest site sa fie pus la dispozitia maselor.

Pentru multe dintre site-urile care folosesc Drupal, alegerea unui plan de gazduire web pentru aplicatii specializat in furnizarea de servicii de gazduire pentru site-urile Drupal este cea mai buna alegere.

Drupal este un sistem open-source de gestionare a continutului care alimenteaza sute de mii de site-uri online. Este deosebit de popular in randul dezvoltatorilor profesionisti, care apreciaza cat de puternic si flexibil este si de site-urile guvernamentale si ale intreprinderilor care il aleg pentru nivelul ridicat de securitate pe care il ofera. Nucleul Drupal – cadrul principal pe care il ofera – consta in principalele caracteristici si functionalitati comune pentru sistemele de gestionare a continutului in general si poate functiona ca o baza buna pentru orice tip de site web. Dar, in timp ce nucleul este puternic, acolo unde Drupal se distinge cu adevarat, optiunile de personalizare pe care dezvoltatorii le pot utiliza sunt disponibile folosind module Drupal. Atata timp cat dvs., sau cineva angajat, aveti abilitatile de a rula un site web Drupal, puteti face aproape orice cu site-ul dorit.

Unul dintre principalele motive pentru care indivizii si intreprinderile folosesc sisteme de gestionare a continutului este acela ca va scuteste de la faptul ca trebuie sa cunoasteti si sa utilizati limbi de codare atunci cand creati site-ul dvs. web, iar apoi de fiecare data cand trebuie sa efectuati o actualizare a site-ului dvs. Pentru companii, acest lucru va poate economisi costul de a plati unui dezvoltator de fiecare data cand aveti o actualizare minora pe care o faceti pe o pagina web. Un CMS iti ofera puterea de a publica continut nou pe site-ul dvs., de a schimba aspectul paginilor, de a adauga imagini si imagini pe site-ul si de a va gestiona meniurile – doar pentru a numi cateva functii – totul printr-o interfata de utilizator usor de accesat pentru majoritatea incepatorilor. Veti elimina astfel toate “durerile de cap” inainte de a incerca sa obtineti codul corect de fiecare data sau de a cunoaste un limbaj de codare pentru a incepe.

Site-ul www.thc.ro este sursa perfecta pentru cee care doresc sa investeasca in web hosting!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here