Camerele de supraveghere sunt echipamente de securitate lansate pe piata in urma cu zeci de ani. Cu toate acestea, pana de curand, ele nu erau accesibile oricarui om de rand. In ultimii ani s-a produs o schimbare radicala, in sensul ca piata a fost inundata de echipamente din ce in ce mai multe si mai performante, iar producatorii, din dorinta de a isi atrage o cota de piata cat mai mare s-au vazut nevoiti sa reduca considerabil costurile unei astfel de achizitii. Instalarea de sisteme supraveghere exterior a devenit o rutina pentru sutele de firme autorizate pentru asemenea proiecte, dar si pentru oamenii simpli, care nu au cunostinte tehnice anterioare. Acest fapt a fost facilitat de simplificarea punerii in functiune si configurare a sistemelor de supraveghere.

Numeroase situatii ne imping catre decizia de a achizitiona un sistem supraveghere exterior. In primul rand camerele de supraveghere reprezinta o buna modalitate de a tine la distanta hotii. Conform statisticilor, prezenta camerelor de supraveghere exterior influenteaza decizia hotilor de a se indrepta catre o locuinta fara un kit video instalat. Inainte de a patrunde ilegal pe o proprietate, hotii au obiceiul de a urmari activitatea oamenilor, pentru a le invata rutina si a actiona la momentul potrivit.

Sistemele de supraveghere pentru exterior mai indeplinesc un rol important. Este vorba despre identificarea persoanelor care se apropie de usa, fara a fi necesar sa va deplasati personal. Mai mult decat atat, acest avantaj este intarit de faptul ca primiti alerta direct pe telefonul mobil in momentul in care cineva patrunde in curte, de pilda. De regula, alerta este transmisa atunci cand este activata functia de detectie la miscare. Detectia la miscare este o caracteristica inteligenta, in sensul ca va ajuta sa economisiti spatiu pe hard disk atunci cand optati pentru inregistrarea imaginilor, dar in acelasi timp primiti alerte cand camera detecteaza miscare in campul vizual. Faptul ca aflati din timp cine se afla in curtea dumneavoastra va ofera sansa de a actiona corespunzator, fie alertati autoritatile, fie firma de paza, dupa caz.

Daca intentionati sa va lasati copiii la joaca in timp ce lucrati la calculator, gatiti sau faceti ordine in casa, instalarea unui sistem supraveghere exterior va asigura un confort suplimentar putand urmari in orice moment ce se intampla afara, la locul de joaca, fara a fi necesar sa va deplasati pana acolo.

Cel mai vulnerabil punct al unei case este chiar usa de la intrare. Este locul preferat de cei mai multi hoti pentru a patrunde prin efractie. Prin instalarea unor sisteme supraveghere exterior la intrarile in casa veti sti permanent cine va viziteaza, cunoscut sau necunoscut. Prezenta unei camere de supraveghere la intrarea in casa actioneaza ca un videointerfon. Prin detectia la miscare aflati numaidecat daca s-au intors copiii de la scoala, daca a sosit un colet prin curier sau daca un hot incearca sa va sparga casa.

Orice achizitie este recomandat sa fie realizata in baza unui proiect. Nu este cazul sa alegeti cele mai scumpe echipamente, ci pe cele care indeplinesc cel mai bine cerintele spatiului de monitorizat. Sisteme de supraveghere de exterior regasiti in magazinul online www.1CCTV.ro, magazin cu experienta de peste 22 de ani in domeniul echipamentelor de securitate. Aici veti gasi cele mai bune produse la preturi competitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here