Culorile sunt importante in viata oamenilor in general. Atunci cand se face alegerea unei culori ea exprima un anumit sentiment, o senzatie sau o nevoie estetica si nu numai. De aceea in ceea ce priveste nunta, decizia de a avea anumite culori predominante este importanta. In acord cu tema nuntii si culoarea care este prezenta in mod dominant, se aleg si florile care sunt sub forma decoratiunilor de nunta, aranjamentelor florale sau panourilor de flori.

Albul

A alege albul ca si culoare care defineste tema nuntii, determina o natura eleganta si clasica a evenimentului in cauza. Aranjamentele florale care se asorteaza sunt si ele delicate si simple, curate si pline de claritate. O astfel de nunta este una in care mirele si mireasa adora sa fie natural intr-o poveste si o lume de vis.

Albastrul

Culoarea albastru este o culoare specifica nuntii. Se spune ca este bine ca mireasa sa aiba asupra ei un obiect albastru pentru ca ii va aduce noroc. De aceea albastru este o varianta a panourilor florale care este plina de rafinament. Un astfel de panou floral este o decoratiune de nunta care pare aproape ireala. Cu siguranta ca va fi punctul de atractie al serii.

Rosul

Rosul este culoarea pasiunii, iar miresele care aleg sa aiba un buchet cu trandafiri rosii sunt scoase in evidenta de contrastul dintre rochia alba si florile care sunt rosii. Aranjamentele florale de la mese pot sa fie si ele in aceeasi culoare pentru a pastra o tematica unitara si pentru a impresiona invitatii. Pentru ca rosul atrage privirile, decoratiunile de nunta vor fi in centrul atentiei cu siguranta si vor capta atentia oricui intra pe usa restaurantului sau localului de nunta. Rosul este poate culoarea care exprima si dragostea si de aceea este des utilizata la astfel de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here