Un instrument nou si precis, tehnologia Visia este esentiala pentru a afla problemele tenului. Prezenta acum in lumea medicala – tehnologia folosita de esteticieni, asistente si medici – aceasta tehnologie ofera o analiza statistica a fiecarei afectiuni a pielii. Aceasta inovatie are o importanta reala pentru diagnostic. Visia ofera o analiza digitala a tenului in profunzime si individual pentru fiecare pacient, cu imagini multispectrale.

In prezent, aceasta evaluare completa a starii pielii este printre putinele de pe piata. Analiza computerizata a fetei, Visia, are multe avantaje pentru ca ofera rezultate precise ce pot influenta posibilele tratamente pe care le-ar necesita un tip de piele.

Analiza Visia permite, printre altele: analiza tonusului pielii, masurarea adancimii porilor, analiza starii pielii, masurarea ridurilor, analiza tulburarilor pigmentare, Identificarea daunelor UV cauzate de soare, evaluarea rezultatelor individuale prin modul graphic si planificarea unui tratament personalizat de intinerire. Puteti beneficia de aceasta analiza la cabinete precum Yiara.

Visia este primul pas pentru a obtine cele mai bune rezultate si recomandari posibile pentru tratarea pielii pe baza informatiilor precise si fiabile. Stim ca pielea este in contact permanent cu mediul exterior si ca este o bariera pentru atacuri de tot felul. Este, de asemenea, o reflectare a mediului nostru interior si mai ales a stilului nostru de viata si ce include acesta: stres, tutun, alcool, soare, dezechilibru nutritiv.

Programul de analiza a pielii Visia va face posibila analiza diferitelor leziuni care caracterizeaza imbatranirea pielii. Petele sunt de obicei leziuni maro sau rosii, incluzand pistrui, cicatrici de acnee, hiperpigmentari si leziuni vasculare. Petele sunt detectate prin diferenta de culoare si contrast in comparatie cu tonul pielii. Petele variaza ca marime si, in general, au o forma rotunjita.

Porii sunt deschideri externe circulare ale glandelor sebacee. Sistemul Visia distinge porii de pete, in functie de marimea lor, porii fiind mult mai mici.

Ridurile sunt brazde sau goluri la nivelul pielii, care cresc odata cu expunerea la soare si sunt asociate cu pierderea elasticitatii pielii. Visia va va permite sa analizati forma si profunzimea ridurilor. De asemenea, Visia detecteaza textura masurand culoarea si rugozitatea in comparatie cu tonul pielii normale.

Zonele rosii prezinta o varietate de leziuni, cum ar fi acneea, inflamatia sau venele mici. Culoarea rosie a capilarelor localizate in dermul papilar este detectata prin tehnologia Visia.

Visia este solutia pentru afla cu ce probleme se confrunta tenul tau si ce poti face sa le remediezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here