De mici visam sa facem lucruri marete atunci cand vom deveni adulti. Adevarul este ca ne schimbam ideile despre ce cariera vom alege pe masura ce momentul in care trebuie sa ne desprindem de casa parinteasca se apropie. Un test de cariera este ideal pentru cei care vor sa intre in campul muncii, insa nu stiu de unde sa inceapa. Studentii, indiferent de facultatea pe care o urmeaza, sunt cei care viseaza cel mai mult sa profeseze pe profilul pe care si l-au ales, insa deseori se dovedeste a fi total opusul lor.

 

Site-ul eurocor.ro este ideal pentru cei care vor sa sustina un test de cariera, deoarece un astfel de test de aptitudini profesionale poate sa dezvaluie adevaratele inclinatii ale fiecarui candidat.

De asemenea, tot pe site-ul eurocor.ro se pot efectua teste de inteligenta care sa puna la incercare agilitatea mentala nu doar a adultilor, ci si a copiilor. Toate testele Eurocor sunt gratuite si pot fi accesate de pe orice tip de platforma. Este un mod distractiv pentru a afla unde te pozitionezi pe scara carierei si ce studii ar trebui sa urmezi.

Sfaturi pentru cei care dau un test de cariera sau de personalitate si vor sa isi aleaga sau sa schimbe cariera:

– Nicio idee nu este rea sau stupida;

– Uita tot trecutul tau, de pregatirea ta initiala, de vechile reflexe de gandire, de presiunea parentala sau sociala a prietenilor.

– Trebuie sa te gandesti mai intai la tine si la viata ta, deoarece fericirea ta va depinde (in parte) de succesul profesional si, prin urmare, de pregatirea ta. Deci, gandeste-te bine, fara constrangere de timp, bani si fara constrangere geografica: ce vrei sa faci in viata?

– Lasa deoparte problema banilor. Un imprumut pentru studenti, o bursa este usor de gasit daca esti motivat de proiectul tau.

In final, cei care sunt cu adevarat motivati de pasiunile lor vor gasi timpul si resursele pentru a-si urma vocatia. Un test de cariera poate sa iti dezvaluie foarte multe aspecte despre tine pe care poate nici nu le banuiai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here