De ce dansul este important?

Dansul este un mod de miscare care foloseste corpul ca instrument de exprimare si comunicare. Prin dans, elevii invata munca in echipa, concentrarea si abilitatile de improvizatie. Dansul trezeste noi perceptii copiilor, care ii ajuta sa invete si sa gandeasca lucruri noi.

Copiii trebuie sa-si exprime si sa-si comunice ideile si sa li se ofere posibilitatea de a lua decizii creative, chiar si la o varsta frageda. Aceasta decizie promoveaza respectul de sine si gandirea independenta pentru copii. Invatarea pasilor de dans ajuta la imbogatirea vocabularului si la controlul miscarii copilului in timp ce crearea propriei miscari il va pune pe copil intr-un rol didactic si ii va oferi sansa de a se face remarcat conform personalitatii sale. Prin faptul ca li se ofera libertatea de a alege cadrul unei structuri ii incurajeaza sa depaseasca anumite bariere si sa-si foloseasca imaginatia, permitandu-le astfel sa isi testeze propriile granite.

De asemenea, dansul le permite elevilor sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si in lumea in care traiesc. Prin arte, profesorii pot invata adesea copiii sa recunoasca contributia tuturor culturilor la tesatura societatii noastre si sa sporeasca intelegerea diversitatii si a valorilor tuturor oamenilor. Dansul se preteaza bine acestei sarcini prin invatarea dansurilor traditionale si crearea unir noi conceptii in randul copiilor. Dansul imbunatateste, de asemenea, abilitatile de perceptie, observatie si concentrare, ceea ce ii va ajuta, fara indoiala si in activitatea scoalara.

Prezentare generala

Daca aveti copii, este posibil sa va intrebati care este cea mai buna modalitate de a-si canaliza energia aparent nelimitata. In timp ce sporturile traditionale de echipa sunt o modalitate buna de a-ti face copilul activa din punct de vedere fizic, este posibil sa nu fie potrivit pentru copiii mai mici. Cursurile de dans sunt o alternatva excelenta pentru sporturile de echipa, iar majoritatea scolilor ofera cursuri de dans Constanta pentru copii cu varsta de doi sau trei ani. Participarea la cursuri de dans poate fi benefica pentru copiii de toate varstele.

Sanatate fizica imbunatatita

Dansul este o activitate fizica excelenta, iar copiii care iau lectii de dans in mod regulat ar trebui sa se astepte sa vada o imbunatatire semnificativa a sanatatii fizice generale. De asemenea, cursurile de dans regulata pot creste flexibilitatea, gama de miscare, forta fizica si rezistenta. Miscarile repetitive implicate in dans pot imbunatati tonusul muscular, corecta postura slaba, creste echilibrul si coordonarea si imbunatateste sanatatea cardiovasculara generala. Dansul este o forma aeroba de exercitii fizice. Pentru copiii supraponderali, dansul ii poate ajuta sa piarda in greutate si sa-si imbunatateasca obiceiurile alimentare.

Beneficii educationale

Devenirea unui dansator calificat necesita practica, disciplina si focus, abilitati care pot fi utile in alte domenii ale vietii copilului tau. Lectiile de dans pot ajuta la stimularea creativitatii la copiii mici si ii pot ajuta sa dezvolte o apreciere pentru arte. Persoanele care participa in mod regulat la lectii de dans tind, de obicei, sa aiba performante academice mai bune decat colegii care nu participa.

De asemenea, in cadrul scolilor de dans, dansatorii de evenimente Constanta, ofera numeroae stiluri de dans, cum ar fi dansul mirilor Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here