Atunci cand faci primii pasi in sala de lupte sau deja ai experienta in aceste sporturi de contact vei avea nevoie de o pereche potrivita de tibiere de Kickbox de la Knockout sau de la branduri straine.

Acestea te vor ajuta sa ai un grad ridicat de protectie pentru tibia ta cand faci exercitii si mai ales sparring pentru ca tu sa ai sesiuni de antrenamente reusite care sa te ajute sa iti cresti performanta in ring.

Incepatorii mai ales in aceste sporturi de contact trebuie sa aiba mare grija cand fac sparring pentru a evita accidentarile urate. Nu credem ca ai vrea sa mergi in sala de lupte si dupa cateva exercitii mai dure sa te plangi ca te dor tipiile.

De aceea o pereche buna de tibiere de Kickbox de la Knockout sau de la brandurile straine te vor ajuta foarte mult sa eviti accidentarile urate.

In muay thay sau in Kickbox se foloesc des loviturile de picior si cele de genunchi, iar prevenirea accidentarilor urate te va ajuta sa te focusezi pe antrenament. O pereche foarte buna de tibiere de la Knockout sau de la brandurile straine te va ajuta sa iti cresti nivelul de protectie foarte mult.

Cand vrei sa mergi la cumparaturi dupa tibiere, tine minte sa alegi doar calitatea indiferent ca dai bani in plus. Tibierele de tip ciorap te vor ajuta la inceputul carierei tale pentru ca ofera un nivel mediu de protectie dar si mobilitate. In schimb tibierele duble te ajuta sa ai maxim de protectie in ring si in sala de lupte.

Ca incepator, ai nevoie sa ai cele mai bune tibiere pana inveti sa lovesti, sa te aperi si sa te misti. Poate nu ai nevoie de tibierele duble, dar macar ai nevoie de tibierele de tip ciorap care ofere un nivel mediu de protectie cand faci sparring.

Spuma tibierelor trebuie sa fie destul de densa pentru a acoperii in intregime tibia cand este supusa loviturilor. Mai recomandam tibierele care sunt accesorizate cu spuma si pe partea superioara a talpii. Astfel tu vei fi 100% protejat in acest sens.

www.knock-out.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here