In zilele noastre, suntem constant axati pe cariera si pe realizarile noastre, mai mult decat pe timpul petrecut in pace, liniste si relaxare. Drept urmare, deseori, ne simtim stresati si obositi si avem nevoie neaparata de cateva minute de pauza, in care sa ne bucuram de o cafea, o masa calda sau putina liniste.

Orice zi stresanta la munca poate fi inlaturata cu o pauza de masa intr-un restaurant si bar linistit, amplasat intr-o zona placuta. In cazul in care te simti epuizat dupa noul proiect la care lucrezi sau oboseala te-a ajuns din urma, fara sa mai poti face fata, iti recomand sa iti petreci pauza de masa la un restaurant frantuzesc, numit Boutique du Pain, amplasat in Piata Universitatii.

Cum te pot relaxa cateva momente petrecute la acest restaurant frantuzesc din Bucuresti?

Atmosfera Placuta Caracteristica Restaurantelor de TOP din Bucuresti Centru

Uneori simti nevoia sa te rupi de corporatie sau birou si sa iti bei cafeaua de dimineata intr-un local placut, cu o atmosfera potrivita. Boutique du Pain este alegerea ideala, in deosebi pentru cei ce petrec o perioada considerabila in fata unui calculator lucrand. 

Acest restaurant si cafenea din Bucuresti centru prezinta un ambient interior placut, datorita design-ului modern, insa putin retro. Mobilierul este unul confortabil, care nu-ti va cauza displaceri dupa o perioada indelungata de timp. Mai mult decat atat, muzica este cea care transforma atmosfera din acest restaurant frantuzesc intr-una de exceptie.

Diversitate Culinara si un Meniu Generos

Cu totii stim acele localuri in care meniul nu este generos, iar alegerile ne sunt limitate. Acest restaurant si bar in Bucuresti este complet opusul, oferindu-ti o multitudine de optiuni, din ce in ce mai diverse, de la supe, paste, feluri principale si deserturi, pana la cafele extraordinare. 

Desi Boutique du Pain este un restaurant frantuzesc, o perfecta locatie din Bucuresti centru care iti pune la dispozitie o varietate culinara, datorita bucatarilor profesionisti. Acestia sunt cunoscatori ai preparatelor frantuzesti si te vor incanta cu talentul lor exceptional atat in materie de gatit, cat si in plating-ul deosebit pe care il vei observa in acest restaurant si bar in Bucuresti. 

Daca ziua ta devine din ce in ce mai obositoare si iti doresti cateva clipe de pauza, iti recomandam sa vizitezi acest restaurant si cafenea in Bucuresti, ca punct de reper se afla langa Universitate in apropierea hotelului Intercontinental. Nu ezita si acorda placerilor lumesti o vizita aici pentru a te bucura de o masa copioasa si o atmosfera placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here