De departe vin vesti triste in tara. Se grabesc romanii, dupa ce termina serviciul, catre casele de inchiriat, catre casele straine, sa vorbeasca la telefon cu ai lor din tara.

Le este dor de copii, de parinti, de frati si de surori, de tot ce au lasat acasa si de tara lor si de vecini le este dor, in cazul in care a plecat acolo intreaga familie. Un scartait de masina, un cap de pod sau un tir si acul vitezometrului ramane incremenit la peste suta de kilometri ca ochii sticlosi ai conationalilor.

Multe vieti au luat soselele din tara si de ceva timp multe vieti de romani inghit soselele lumii. S-au inmultit masinile si se conduce cu o viteza ametitoare.  O eroare umana la care se adauga o defectiune instantanee si auzim ca familii intregi de romani sunt distruse acolo.

Chiar astazi am aflat de la stiri ca o familie intreaga plecata de la Sapanta in Italia a murit acolo, departe de tara intr-un accident teribil: masina s-a lovit de un tir.

Dintr-un morman de fiare mai putea sa ramana cineva viu? S-au contorsionat fiarele si masina parca a fost pusa la presa.

E trist ca se intampla astfel de lucruri si e linistitor ca exista servicii de repatrieri decedati gandite pentru familiile despartite brutal de destin si care vor sa se reuneasca in clipele sfasietoare.

Ce recomanda firma de servicii funerare Transport-decedati.ro pentru un astfel de serviciu complex?

  1. Promptitudinea cu care comunica pretul repatrierii celor interesati , dupa ce acestia solicita repatrierea si completeaza in formular exact localitatile din tara si din strainatate intre care trebuie sa se desfasoare transportul.

2.Empatia cu care ofera consultanta gratuita, celor care au nevoie sa fie sfatuiti sa isi aduca mortii in tara. Ei nu stiu nimic despre aceste servicii speciale care impun respectarea anumitor norme, dar personalul firmei informeaza corect. Evident ca specialistii firmei se ocupa de tot, dar apartinatorii trebuie sa stie exact cum se procedeaza cu mortii lor.

Acestia trebuie sa fie asigurati ca decedatii lor beneficiaza de cele mai bune servicii si produse.

  1. Cunostintele in domeniul legislatiei funerare care ii recomanda, la care se adauga experienta mare in repatrieri. Aceste calitati scutesc familia de deplasarea in tara unde a avut loc decesul, fiindca echipa implicata in repatriere pune la punct si actele necesare.
  2. Capacitatea de a actiona de urgenta si de a oferi suport clientilor care doresc urgentarea repatrierii din motive bine intemeiate. Vara inmormantarile se fac rapid, din cauza temperaturilor crescute.
  3. Sicriele de lux conforme legislatiei funerare europene. Din Italia, Franta, Germania, Marea Britanie si oricare alt stat european, mortul se aduce in doua sicrie puse unul in celalalt ca trupul neinsufletit sa fie perfect separat de mediu. Primul sicriu este din zinc, iar al doilea din lemn de esenta tare si inainte de urcarea decedatului in sicriu, capacul se sigileaza.
  4. Masini funerarea autorizate, conduse de soferi atenti si politicosi, pregatite in orice moment sa asigure o repatriere.

La toate acestea se adauga si modul in care corpul neinsufletit este pregatit minutios in vederea transportului si inmormantarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here