Cate imagini de la inmormantari mi-au ramas in minte! Nu pot uita convoiul urcand la pas pe drumul pietruit si frunzele cazand covor intins de toamna in fata carului funerar.

Frunzele luate de vant de pe crengi murisera si ele, cerul era indoliat si parca tot universul era pe umerii nostri.

Au fost cazuri in care de la domiciliu sau de la capela, pana la cimitir s-a plecat pe o ploaie de turna cu galeata. Toti cei care conduceau mortul pe ultimul drum si tinusera sa fie alaturi de familia indurarata aveau umbrele desfacute deasupra capului, sa se fereasca de ploaie.

Daca multimea era o mare de haine negre, cel putin umbrelele si florile sau coroanele funerare era de toate culorile.

In caruta sau camionul descoperit statea defunctul cuminte in casa sa de veci, iar cearceaful alb era pe punctul sa se ude, cand cineva grijuliu din familia a luat un nailon si l-a acoperit, ferindu-l de ploaie.

Poate ca nu simtea ploaia, dar pentru cei care il iubisera durerea ca el singur sta in ploaie si nu-i poate tine nimeni o umbrela si nu are un acoperis care sa-l fereasca de apa era zdrobitoare!

Astazi, cu dispeceratul national si non-stop de servicii funerare Bacau totul s-a schimbat.

Mai intai, poti suna la orice ora ai nevoie si ti se raspunde. Consilierea are rolul de a te linisti si de a te asigura ca totul va fi bine.

Dupa ce primesti imbarbatare din belsug si te mai linistesti, ti se prezinta setul complet de servicii funerare, iar vremea rece si urata nu te mai indispune. Nu va trebui sa ai nailonul acela cu care sa acoperit trupul lipsit de viata al celui pe care l-ai cunoscut, fiindca masina funerara dispune de un loc generos si acoperit pentru sicriu.

Acolo  nu il ninge, nu il ploua, nu bate vantul sa aseze tot praful pe chipul sau. Firma de servicii funerare a luat in calcul si vremea torida.

Poate sa fie caldura de cuptor, familia decedatului este ajutata sa ajunga cu mortul in conditii excelente unde are nevoie.

In primul rand, imbalsamarea este de calitate, fiind garantata de la 7 zile in sus.  In al doilea rand, firma are capace frigorifice pe care le inchiriaza ca totul sa decurga perfect. Nu in ultimul rand, masina funerara este prevazuta cu temperaturi scazute.

Decedatul nu va mai fi udat de ploaie, batut de vant, chinuit de soarele arzator.

Apelati cu incredere la dispeceratul 07 Funerare.ro, daca doriti ca persoana draga sa beneficieze de maxima atentie si sa fie pregatit si manipulate cu multa blandete si bunatate!

V-ar durea sa stiti sau sa vedeti ca specialistii fac din obligatie toate acestea si ca nu exista un strop de omenie in spatele serviciilor lor!

Dar acest lucru nu se intampla niciodata la 07 Funerare.ro!

Oamenii sunt empatici si trateaza cu maxima consideratie fiecare caz in parte. Si toaletarea si imbalsamarea si asezatul in sicriu sunt facute cu multa consideratie, iar preturile sunt accesibile tuturor familiilor indurerate.

Chiar daca ninge, ploua sau arde soarele, decedatul va avea maximum de confort asigurat, in masina funerara in care este dus la cimitir!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here