Cuplurile care vor sa faca nunta aleg data nuntii in functie de semnificatia speciala pe care atribuie, raportat la programul lor si al familiei sau tinand cont de acel salon de nunti unde isi doresc sa faca petrecerea. Una dintre optiunile pline de avantaje este nunta facuta duminica. Cei care cauta saloane Bucuresti pentru nunti, pot sa se bucure de oferta de duminica a Salon du Mariage. Asadar, care sunt avantajele nuntii de duminica? Ce ofera ele in plus fata de nuntile tipice si care sunt punctele tari ale alegerii la Salon du Mariage?

  1. Oamenii petrec mai mult timp la acest tip de nunta

Contrar a ceea ce cred oamenii in general, nunta de duminica implica un numar de ore mai mare decat nunta obisnuita de seara. Aceasta incepe in jur de ora 18 in majoritatea nuntilor. Sunt putini cei care vor pleca la ora 01.00 noaptea, preferand sa stea mai mult timp. La nuntile obisnuite de sambata, o parte din invitati pleaca la ora 02.00 sau 03.00. Astfel ca diferenta este mica, iar prietenii vor fi alaturi de miri pana la final. In medie, oamenii ce isi fac nunta duminica, au surpriza si bucuria de a petrece pana dimineata, stand chiar si pana in zorii zilei.

  1. Este mai ieftin

Nuntile de duminica sunt mai ieftine decat cele realizate sambata, iar acesta este un mare avantaj al mirilor. Ei se pot bucura de preturi reduse, iar nuntasii de o seara speciala.

  1. Invitatii isi iau de obicei liber a doua zi

Sunt multi oameni care isi iau liber a doua zi dupa petrecere si vin la renumita ciorba de potroace, unde pot sa se distreze in continuare si sa se relaxeze. La Salon du Mariage exista piscina, una dintre principalele atractii ale locatiei, unde cei ramasi pana a doua zi pot sa se rasfete si bucure. Familia si prietenii vor beneficia de statul la piscina, vor savura mancarea si vor fi alaturi de miri in prima lor zi ca sot si sotie.

  1. Invitatii au libertatea de a veni mai devreme si de a pleca atunci cand isi doresc

Pentru ca nunta in ziua de duminica este una cu mai mare libertate, oamenii pot sa aleaga sa vina mai devreme, atunci cand incepe nunta, si pot sa plece dupa un numar de ore dorit de ei. Chiar daca vor pleca la ora 01.00 vor avea timp pana atunci sa se bucure de principalele momente ale nuntii si vor putea sa manance, sa danseze. In oricare dintre variantele de nunti invitatii se pot simti minunat si pot sa plece cu amintiri frumoase.

Nunta de duminica la Salon du Mariage- unde, cum, cat?

Salon du Mariage ofera variante de nunti pentru duminica in sezon si in extrasezon, ambele posibilitati avand avantajele lor. Pe site sunt descrise beneficiile, iar cei care isi doresc sa aiba parte de acestea, pot sa viziteze site-ul. Desigur ca informatiile suplimentare legate de costuri si alte detalii pot sa fie aflate in discutiile cu reprezentantii firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here