Antica Studio este un salon de infrumusetare care încă de la deschiderea să a reuşit să depăşească aşteptările celor care i-au trecut pragul, întrucât acest coafor a devenit rapid un reper pentru cei ce sunt în căutarea unui refugiu relaxant în trepidantul ritm cotidian. Odată intrate în salon coafura Bucuresti, acestea devin o parte din lumea Antica Studio o lume simplă, elegantă şi în acelaşi timp avangardistă. Este o lume puternic impregnată de stil, culoare şi mai ales de profesionalism. Filosofia noastră este una bazată exclusiv pe înţelegerea importanţei emoţiei estetice şi nu dă nici o şansă compromisului privind standardele serviciilor oferite. Vizitaţi-ne şi veţi fi convinşi de atuurile noastre: profesionalismul echipei, standardele serviciilor şi calitatea produselor.

MANICHIURA

Cele mai stilate tendințe în manichiură pentru vara 2019, de la modele simple, la mici opere de artă, în nuanțe clasice sau îndrăznețe. Manichiura nu mai este de multă vreme doar o necesitate, ci dovada supremă de cochetărie, care vorbește despre noi și personalitatea noastră.

PEDICHIURA

Cartea de vizită în fiecare zi! O manichiură şi o pedichiură frumos îngrijite vă oferă încredere şi o imagine impecabilă indiferent de meseria pe care o aveţi! Alegeţi culoarea şi modelul care vă fac fericită şi noi vă răsfăţam cu profesionalism şi dedicare!

COAFURA

Părul vorbeşte despre tine! Păr lung, păr scurt, par uscat sau gras, drept sau creţ – toate tipurile de păr au nevoie de o îngrijire şi o atenţie profesională. Noi știm cât este de importantă frumuseţea părului dumneavoastră și suntem mereu în trend cu noile tendinţe de culoare şi tunsoare, dar şi de styling.

FRIZERIE

Punctul de pornire atunci când alegeţi o nouă tunsoare este forma feţei. Urmează apoi tipul părului care poate fi drept, ondulat, cârlionţat, textura sa, fină, medie sau cu fir gros şi greu de aranjat, iar în cele din urmă, vei lua în considerare volumul părului. Lăsaţi-vă întotdeauna pe mâna specialiştilor.

COSMETICĂ

Echipa noastră este gata în orice clipă să vă dea sfatul cel mai bun pentru frumuseţea dumneavoastră, iar serviciile noastre sunt variate. Dacă v-aţi plictisit de forma sprâncenelor ori ţi se pare că aceasta nu vi se potrivesc, veniţi cu încredere la noi. Garantăm că acestea se vor potrivi fizionomiei dumneavoastră şi vă vor pune în valoare frumuseţea.

MAKE UP

” Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai uşor de cumpărat”, spunea Yves Saint Laurent. Femei consideră că machiajul le ajuta să fie mai încrezătoare. Specialiştii salonului nostru vă vor ajuta să aveţi un machiaj adecvat evenimentului.

MASAJ

Un masaj bine făcut poate crea o stare de relaxare generală a întregului organism, ajuta la eliminarea eficientă a toxinelor, scade presiunea sângelui, reduce intensitatea crampelor şi durerilor musculare şi, în acelaşi timp, îmbunătăţeşte procesul de digestie. Va vei relaxa şi vă veţi redobândi rapid starea de bine.

TRATAMENTE

Antica Studio dispune de o gamă completă de îngrijire pentru a oferi sănătate şi frumuseţe pielii. Mixul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi şi antioxidanţi conţinut de alge este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea, hidratarea şi reînnoirea pielii, formule eficiente pentru îngrijirea pielii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here