Fabricate de compania germana Bausch & Lomb, setul de lentile Purevision sunt ideale penru cei care cauta produse ce se pot purta de la una pana la doua luni de zile.
Sunt ideale din mai multe motive, caci sunt de ajutor pentru tratarea mai multor afectiuni oculare. Pot fi potrivite chiar si din punct de vedere estetic, deoarece te pot ajuta sa iti schimbi culoarea ochilor!

Lentilele de contact Purevision se pot comanda online din magazine precum lentile.info sau se pot achizitiona din magazine clasice care au in gama acest tip de lentile Purevision. Produsele vin intr-o cutie, fiecare avand sase bucati. Acestea sunt unele dintre cele mai bune de pe piata romaneasca, pentru ca ofera siguranta si frumusete oculara.

Lentilele Purevision asigura o vedere clara chiar si in conditii de lumina difuza, datorita tehnologiei cu ajutorul careia sunt fabricate, High Definition Optics (HD). Cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare se pot corecta greselile sferice, ceea ce inseaman ca sunt inlaturate halourile si reflexiile orbitoare.

De aceea lentilele de contact Purevision sunt ideale chiar si de la prima aplicare, rare sunt situatiile in care un client sa nu le poata purta. In cazul in care exista persoane carora nu le convin lentilele, atunci ele le pot returna in perioada de gratie.lentile.info preturi accesibile la lentilele Purevision 2 astigmatism

Aceste modele se bucura de o margine subtire si rotunjita, ceea ce inseamna ca este permisa o interactiune neteda intre lentila de contact si pleoapa. De aceea, nu apare disconfort in momentul purtarii, cum se poate intampla in cazul altor produse de acest fel.

Cu aceste lentile, iar privirea va fi una clara, datorita transmisibilitatii crescute a oxigenului de 130Dk/t, care se regaseste in compozitia acestora.

Aceste lentile sunt recomandate pentru purtare zilnica. Aceste produse pot fi comandate pe internet, 24 de ore din 24. Lentilele vor fi livrate chiar la tine acasa, in cel mai scurt timp posibil si in limta disponibilitatii. Trebuie sa stii, inainte de a comanda o pereche de lentile de contact Purevision, ca ai voie sa porti astfel de produse. Iar cel care iti va spune daca esti apt sau nu este un medic oftalmolog, in urma unui consult de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here