De la timbre şi cărţi ieftine până la tablouri şi icoane de zeci de mii de lei. Aceste comori pot fi găsite în cel mai mare salon de antichităţi din ţară, deschis recent în inima judeţului Constantă. Obiectele de artizanat au fost colecţionate timp de 30 de ani din toate colţurile lumii de o echipă celebra şi bine organizată.

Se spune, în general, că lucrurile vechi au o calitate mai bună decât cele noi. Obiecte vechi, cărţi de acum 150 de ani, monede ruginite, obiecte de pe vremea bunicilor, bijuterii de colecţie, galerii de artă, pentru mulţi dintre noi nu reprezintă decât vechituri numai bune de aruncat, însă pentru unii reprezintă adevărate comori, deopotrivă sentimentale şi financiare. Obiectele de colecţie îşi sporesc valoarea în timp şi pot reprezenta investiţii sigure pe timp de criză, investiţii a cărora valoare creşte de la o generaţie la alta.

Afacerile cu antichităţi din România sunt cu siguranţă mai puţin profitabile decât cele din afara ţării, unde valorile de piaţă ale acestor obiecte sunt mai mari iar această nişă este mult mai căutată şi mai apreciată decât la noi. Însă, chiar şi aşa la ora actuală încă mai exista persoane pasionate de astfel de produse. În general cei care şi-au deschis o afacere cu antichităţi au plecat de la pasiunea de a colecţiona, iar în câţiva ani, cu puţin spirit antreprenorial, au dezvoltat mici sau mări afaceri din comerţul cu obiecte de colecţie şi antichităţi.

Aşa şi-a început activitatea de mai bine de 8 ani ArtAntik, un magazin de antichităţi online cu ajutorul unei platforme romaneşti de shopping online, platforma specializată în tranzacţionare: bijuterii de colecţie, galerii de artă şi nu numai. Este un magazin online care pune la dispoziţia pasionaţilor de obiecte specifice perioadei antice, accesorii de înaltă calitate, a căror raport preţ-calitate este absolut impresionant. Vă invităm cu drag să păşiţi în lumea noastră printr-un singur click.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here