Pana in urma cu cateva luni am apelat la tehnica clasica a epilatului, cea in care foloseam clasica lama de ras si gelul/spuma pentru depilare, am hotarat sa incerc alte noi tehnici, usor sceptica din fire. De fel nu sunt o persoana care suporta durerea, dar cum primul pas catre nou este primul si cel mai greu de inceput, am vrut sa apelez la aceasta tehnica pe care multi o considera la fel de buna ca si epilarea cu ajutorul depilatorului clasic.

Cea care m-a facut sa apelez la aceasta tehnica si m-a indemnat sa incerc este mama mea care, chiar si la cei peste 40 ani, a ramas preocupata de aspectul dansei si stie ca parul nedorit este un motiv intemeiat pentru a-ti strica buna dispozitie si propria impresie care o ai despre tine insuti. Dar nu in ultimul rand, epilarea are si mari avantaje din punct de vedere estetic, aceasta oferindu-ne deplina libertate in sezonul cald cand dorim sa expunem mai mult sau mai putin la vedere anumite zone cheie: picioare, zona intima (la piscina/mare), pe fata, etc.

Mama este de parere ca cea mai buna metoda de epilare pentru ea, dupa cum si mentionam, este aceasta tehnica a epilarii cu parafina tratament, o tehnica cu mai multe avantaje, din ce declara ea.

Care sunt avantajele depilarii cu parafina?

  1. Usor de utilizat

Daca in cazul aparatelor sau a procedurilor moderne de epilare se necesita anumite cunostinte si aparatura aparent mai complicata, procedeul de aplicare a parafinei cu rezultate garantate este extrem de simplu si se realizeaza in doar cateva minute.

  1. Ustensile putine

Pentru tehnica epilarii cu parafina ai nevoie de foarte putine instrumente, precum in mod evident, parafina, un bol de incalzire a acesteia, o spatula pentru aplicarea produsului si o pereche de manusi pentru a evita contactul direct al mainilor cu parafina topita. De asemenea, se recomanda si utilizarea de dezinfectanti instrumentar care sa nu permita formarea de bacterii pe ustensilele de lucru, ce ar putea fi daunatoare pentru piele, cu atat mai mult daca vorbim despre o piele foarte sensibila.

3.Hidrateaza pielea

Un mare atuu al utilizarii de parafina tratament la epilare, in special a celei de calitate superioara, il reprezinta efectul intens hidratant pe care aceasta il are, de pana la 50%, nemaifiind necesare alte produse suplimentare pentru hidratare.

  1. Reduce inflamatiile

Alt efect benefic al acestei parafine este capacitatea ei de a reduce durerile musculare, de a preveni aparitia iritatiei sau de a stimula reducerea inflamatiilor pielii acolo unde este cazul.

  1. Stimuleaza circulatia sangvina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here