Acest atelier croitorie preturi Bucuresti este unul cu totul special, deoarece a luat nastere din dorinta de a da un plus de valoare calitatii pieselor vestimentare. Aici lucreaza doar un personal calificat, atent ales, cu o bogata experienta in arta croitoriei care pune pasiune in tot ceea ce face. Piesele vestimentare create de noi sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, tinand cont de tendintele modei. Accesati chiar acum site-ul www.atelierartshot.ro pentru a va convinge ca suntem partenerul perfect care ne pliem perfect dorintelor dumneavoastra.

Va oferim servicii de calitate superioara si va asiguram ca putem crea cu maxima pricepere orice tip de produs vestimentar, in conformitate cu cerintele pietei. La cerere, produsele noastre pot fi personalizate prin broderie sau alte tehnici specifice. Va asteptam sa veniti la atelierul nostru pentru a beneficia de nenumaratele avantaje care vi le punem la dispozitie, intampinandu-va cu idei creative, un personal calificat si sfaturi utile si deosebit de pretioase.

In cadrul acestui atelier croitorie Bucuresti va sunt oferite servicii de croitorie dar si retusuri si personalizare realizand produse in serie sau la comanda. Faptul ca putem crea orice tinuta vestimentara ne-a propulsat in topul preferintelor chiar si celor mai exigent clienti. Confectionam la comanda haine dupa un tipar de croitorie sau dupa un model propriu, din materiale de cea mai buna calitate, cu iscusinta maxima si atentie la detalii.

 

La atelier croitorie rochii la comanda Bucuresti tarifele se calculeaza in functie de  complexitatea comenzii, a gradului de dificultate, de volumul si timpul alocat realizararii produselor vestimentare. Croitoria este o arta pe care putini o inteleg la adevarata valoare, este o activitate deosebit de frumoasa, avand in vedere ca din mainile croitorului sunt create produse de exceptie, care intruchipeaza dorintele si ideile doamnelor si domnisoarelor in materie de moda. In acest domeniu este necesar sa vedem dincolo de aparente si sa scoatem la suprafata personalitatea celei care imbraca acea piesa vestimentara. Cu ajutorul unor mici trucuri si a cunostintelor despre texturi si tipuri de croi care dau valoare siluetei, putem realiza modelul potrivit pentru zile cu adevarat speciale.

Va stam la dispozitie cu servicii complete de croitorie, pentru ca facem totul de la retusuri si pana la creatii unice, realizate special pentru dumneavoastra. Contactati-ne imediat pentru a discuta deschis despre vestimentatia pe care o doriti iar noi vom tine cont de specificatiile impuse, adaptandu-ne cu usurinta diversitatii pietei. Lucram cu un personal pasionat de culori si de materiale, dornic sa realizeze produse impresionante din toate punctele de vedere. Acum este momentul sa va convingeti ca modele vestimentare create de noi sunt cele pe care le veti purta cu mre placere, pentru ca datoria noastra este sa realizam produse care sa va puna in valoare, acasa, la locul de munca sau la un eveniment monden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here