Datorita faptului ca lucrez mereu de acasa, in fata calculatorului, am inceput sa dezvolt anumite dureri in zona lombara. Este o durere comuna pentru cei care lucreaza ore intregi in fata unui monitor, mai ales pentru persoanele din domeniul IT.

Din aceasta cauza am fost nevoit sa caut alt scaun de birou, care sa fie mai confortabil, insa si unul care sa ofere un suport lombar pentru o pozitie mai comoda. Dintre toate magazinele online care comercializeaza scaune, am ales sa cumpar de la scaune-online.ro.

Magazinul online scaune-online.ro este specializat in comercializarea scaunelor pentru interior si exterior si detine chiar si o categorie de scaune birou.

Desi categoria lor de scaune birou prezinta foarte multe produse, eu am ales modelul de scaun pentru birou OFF 309.

Acest scaun este unul foarte placut din punct de vedre vizual si foarte confortabil. Modelul este disponibi in trei culori diferite: rosu, alb si portocaliu. Eu am ales modelul rosu, deoarece culoarea spatarului si a picioarelor  fiind neagra, aceasta se imbina perfect cu rosul, obtinandu-se un design excelent.

Scaunul OFF 309 este foarte bine executat, prezentand pe partea din fata si pe spatar un material de mesh cu piele ecologica, iar baza si bratele sunt fabricate din polipropilena.

Acest scaun este conceput in mod special pentru a oferi utilizatorului o pozitie corecta, fiind prevazut cu un suport lobar, ergonomic pentru mijloc si spate.

De cand am achizitionat acest scaun, nu am mai avut probleme cu spatele, iar disconfortul din timpul programului de munca a disparut. Pot sa lucrez mai rapid, deoarece nu mai sunt distras de durerea lombara pe care mi-o provoca vechiul scaun.

Recomand scaunele de pe site-ul magazinului scaune-online.ro, deoarece sunt produse de inalta calitate, comercializate la preturi foarte acceptabile pentru toti clientii. Indiferent de gusturile tale, scaune-online iti va oferi un scaun de care sa te bucuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here