Masinile BMW sunt in general pretentioase si necesita mana unui expert atunci cand se face o lucrare de mentenanta. Acesti experti ii putem gasi doar la BForce Motor Suqad, service-ul care era cunoscut in trecut drept Bimmer Service. Este cea mai buna optiune atunci cand vrei sa iti repari masina. Acesti profesionsti au o experienta de peste 10 ani si sunt dornici sa puna in practica tot ce au invatat pe BMW-urile posesorilor cu nevoi de mentenanta. Service-ul BForce este dotat cu cele mai performante masinarii si unelte pentru a duce fiecare lucrare la bun sfarsit in cel mai scurt timp. Acest lucru nu o spune doar site-ul, ci sutele de clienti multumiti care le calca pragul periodic, fie pentru un schimb de ulei, fie pentru lucrari de mentenanta mai complicate.

Acest service specializat BMW este la mare cautare, mai ales de cand majoritatea tinerilor au prins gustul masinilor de calitate si au ales marca BMW sa ii reprezinte. La acest service nu numai ca veti gasi unelte si aparaturi profesionale, ci si un personal specializat pe tehnici de reparatii BMW, un lucru unic in toata tara.

De asemenea, service-ul bForce este singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania, care ofera o sansa unica celor care doresc sa aprofundeze notiunile de mecanica BMW.

Cursul se adreseaza tuturor dornici sa invete si care au o pasiune inascuta pentru masini si marca BMW.

Cursantii vor beneficia de notiuni atat teoretice, cat si practice, ambele fiind la fel de importante atunci cand vor pune in practica ce au invatat.

Partea teoretica introduce candidatul in lumea componentelor BMW si a  pieselor care fac ca masinaria sa functioneze. Aceste aspecte teoretice sunt foarte importante, iar totul va fi explicat in asa fel ca toti cursantii sa inteleaga principiile de baza.

Partea practica, este a doua etapa in care cursantul va pune in practica notiunile teoretice invatate, insa va beneficia de ajutorul unui personal calificat. Cursantul va sustine examentul final ce tine de partea aplicativa in service-ul BForce, iar toate reparatiile se fac exclusiv pe masini BMW. Service-ul bForce va pune al dispozitia cursantului toate uneltele si apratura necesara pentru a duce la bun sfarsit informatiile asimilate.

Scoala de mecanici bForce este unica din Romania care ofera o educatie corespunzatoare in ceea ce priveste reparatiile facute asupra masinilor BMW. Acest curs este o investitie foarte buna pentru toti cei care doresc sa urmeze o cariera de mecanic si vor sa scoate rezultate imediate.

Service-ul Bforce nu este doar un simplu loc unde poti beneficia de servicii mecanice deinalta claitate, ci un loc unde poti lega prietenii pe viata si de unde poti pleca acasa cu notiuni noi si concrete despre masina ta.

Cunoscatorii vor alege intotdeauna caltiate, iar BForce este locul ideal de unde poti pleca satisfacut in ceea ce priveste reparatiile faute masinii. De asemenea, preturile sunt convenabile. Atunci cand conduci un BMW, calitatea trece pe primul loc indiferent de pret, deoarece acesta este precum un club exclusivist pentru cunoscatorii de masini tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here