Noutatile aduse de specialistii ZODIACOOL pot fi gasite in horoscopul 2019 iar la zodia mea Rac am descoperit cateva care mi-au atras atentia:

Nativii Rac în 2019 vor fi vedetele horoscopului. Elementul Karmic (Nodul Nord) este plasat în semnul vostru încă din luna Noiembrie 2018, pentru următoarele 18 luni, prin urmare pe tot parcursul anului veți beneficia de acest tranzit benefic.

Este un motiv de bucurie si un sentiment de siguranta sa aflu ca aceasta va fi un an benefic in intregime, din prima pana in ultima luna a sa. Ar putea insemna ca Racul va fi totodata una dintre cele mai bune zodii ale acestui an, ca ne vom bucura de succes, de bani si de mai multa iubire, lucruri la care ravnim cu totii si pentru care mult muncesc din greu. Sper totusi ca macar anul acesta sa nu mai fie nevoie sa mai depun atat efort pentru a obtine ceea ce vreau, sa fie mai mult un an de odihna si de refacere, sa calatoresc mai mult, sa intalnesc noi persoane si sa invat lucruri noi. Iar daca tot va fi cazul sa fiu in centru atentiei poate ca voi face si ceva memorabil.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/rac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here