Există multe lucruri pe lumea asta care pot să umple pe oricine de disperare, dar nimic nu se compară cu dispariția prematură a unei ființe dragi! Când găsești în cutia de scrisori o înștiințare oficială prin care ți se pune în vedere, în termeni administrativi (adică seci și lipsiți de căldură) că trebuie să te ocupi de urgență de ceva numit „repatriere decedați ”, cum să nu te apuce disperarea? Mai ales dacă este vorba de un copil – fiu sau fiică – plecat să-și găsească un rost departe de casă, în țări străine… Și cum să rezolvi o astfel de situație, mai ales dacă ai inima frântă? La ce ușă să bați mai întîi, de unde s-o iei? Chiar și un om al cărui suflet nu este chinuit de durere se pierde când vine vorba de alergat după aprobări…

Firmele de pompe funebre din străinătate – care pe lângă institutele de medicină legală din marile capitale europene au răsărit precum ciupercile după ploaie – nu sunt o soluție decât pentru cei FOARTE bogați. Pentru punga românului „de rând”, prețurile lor sunt mult prea mari… Și atunci, ce e de făcut?, veți întreba dumneavoastră. Soluția e să găsiți o firmă de pompe funebre românească, precum Transport Decedați Funeral Express, care asigură (la prețuri MULT mai decente!) repatriere decedați Germania , repatriere decedați Spania, repatriere decedați Anglia sau repatriere decedați Italia. În aceste țări, firma are puncte de lucru, datorită cărora poate asigura și repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia. De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care, dintr-un motiv sau altul, au decedat pe teritoriul României.

Firma poate fi contactată telefonic la orice oră din zi și din noapte: tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul 0729 007 003. Vă va răspunde un operator, care va înregistra comanda dumneaoastră. În cel mai scurt imp cu putiință, Transport Decedați Funeral Express va începe să facă demersurile necesare. Puteți face comanda și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu pentru a se ocupa de caz. În cel mai scurt timp cu putiință, Transport Decedați Funeral Express va trimite la fața locului delegați care vor obține documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar), după care vor angaja medici pentru constatarea decesului și autopsie, preum și personal pentru manipulare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here