Cine ma cunoaste stie ca toata vara sunt auzit de catre apropiati ca vreau sa merg la racoare, insa nu ma refer la penitenticar, ci la un loc cu multa umbra unde adie vantul. Anul acesta am decis sa iau lucrurile in propriile maini si sa fac o schimbare la mine acasa. Am planuit sa imi cumpar un aer conditionat, deoarece nu mai pot sa suport canicula, iar faptul ca locuiesc al etajul 8 nu ma ajuta deloc.

Am apelat la magazinul online Climatico, deoarece mai auzisem de acestia si inainte, iar impresiile au fost pozitive. Din fericire, Climatico detine o gama de electorcasnice foarte mare printre care si aparate de aer conditionat. Gama lor vasta includ multe modele, insa preferatele mele sunt aparatele de aer conditionat Daikin.

Daikin este un producator japonez de electrocasnice, care se intampla sa faca si cele mai bune sisteme de aer conditioant. Bugetul meu nu a fost mare, insa eram convins ca aveam sa gasesc ceva sa ma avantajeze pe termen lung. Am cautant prin gama lor produse si am ajuns la modelul de aer conditionat Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU.

Chiar daca nu este un model de ultima generatie, acesta acopera toate functiile de care am nevoie si poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi. Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU este de culoare alba. Astfel se va asorta cu peretii locuintei. Pe langa acest produs am optat si pentru serviciul de lux, de montat pe care Climatico il ofera.

Echipa de tehnicieni Climatico a adus aerul conditionat la domicliu pentru a-l instala la cateva zile de cand am facut comanda. S-au miscat foarte repede, iar expertii Climatico au fost foarte amabili in a-mi raspunde la intrebarile legate de produs.

Sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut- cu Climatico si nu cred ca este ultima data cand voi cumpara de pe site-ul lor. Recent, am recomandat acest site si surorii mele care are nevoie de un aer conditionat.

Cliamtico iti ofera tot ce este mai bun in materie de aer conditionat pentru casa ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here