In aceste timpuri moderne care au pus stapanire nu numai pe ceasurile noastre, cat și pe spiritele insetate de progres și tehnologie, femeile, barbații, copiii, toata lumea vorbeste despre simplitate, complicandu-și viața incercand sa o obtina.Obsesia unor femei de a avea  parul lung și recuperarea stralucirii interioare prin culori puternice ne indeparteaza de la adevarata esența a frumuseții: ingrijirea. Antica Hair Studio crede cu tarie in dialogul dintre creatie, acuratete, atenție și admirație, elemente aflate in relație de interdependența, caci fircare se refera atat la actiuni proprii cat si la efecte vizibile pe care acesta le au asupra celor din jur.

Fascinant este ca admirația celorlalți reprezinta o datorie in continua crestere si aceasta vizeaza acordarea atentiei necesare chipului nostru. Inconstient sau nu putem fi asociati pentru privire  ca si modele in continua miscare insa adesea nu luam aceasta in calcul. De cele mai multe ori modele urmeaza alte modele, nu e de mirare ca vorbim despre un dialog complex intre generatii, mostenire culturala și nevoia de stil si de frumos, experienta si pasiune, tehnica și creativitate, trecut și prezent.

Analogia intre femeile care se straduiau sa iși prinda parul si femeile care fac eforturi să îl ‘desprinda’ subliniaza o importanta caracteristica a lumii in care traim. Suntem precum un laborator al schimbarii pe care Antica Hair Studio il contempla in frumusețea-i trecatoare, incercand sa redefineasca eternitatea prin conturarea unui stil care infrange barierele temporale.

In salon coafura Bucuresti predomina melanjul dintre ce e mai bun din trecut si care adesea a fost uitat și avantajele ultimelor descoperiri din domeniul hairstylingului. Altfel spus, sunt in permanenta in  cautarea unei arhitecturi relevate in plan estetic prin imbinari de stil pentru fiecare persoana care ne calca pragul. Si fiecare stil in parte il transformam in noblete pentru tine femeia zilei de azi care ai atatea motive neasemuite pentru a veni la coafor . Daca insa te adresezi unui salon de infrumusetare , fii convinsa ca esti unde trebuie.

Nu ai cum sa nu recunosti eleganta pe care make-up artistii nostrii o au pentru tine, pentru ca meriti.Si ei stiu aceasta fiindca si ei la randul lor sunt consumatori de stil pentru frumusete. Pentru ca chipul tau sa fie desavarsit, inainte de a trece la un make-up profesionist trebuie sa punem bazele acestuia pregatind tenul pentru ca pielea ta delicata sa primeasca mirajul culorii. In sprijinul pielii tale venim cu procese generoase . Astfel, la Antica Sudio poti beneficia de tratamente faciale cu grad inalt de creare a unui mediu absolut si poti deveni fi beneficiara tratamentului Yon-Ka Le Grand Clasique sau Yon-Ka Hidralissance, tratamentelor Babor Age Summen, Collagen sau Babor pentru curatare, hidratare, revitalizare, detoxifiere sau fermitate a tenului tau. Pentru o amplitudine a liniilor fetei  tale masajul facial 20 care implica si aplicarea unui gomaj, este cel mai recomandat. Vei fi uluita de cat de frumoasa esti daca vei continua cu microblading sau retusul acestuia. Iti oferim cu drag tot ce este mai bun pentru ca frumusetea ta este satisfactia noastra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here