Nicio dimineata nu incepe perfect fara o cafea aromata, proaspat preparata!

Espressorul automat, este unul dintre cele mai performante aparate de pe piata. Este prevazut cu numeroase functii si accesorii care te ajuta sa te bucuri de acelasi gust proaspat de cafea in fiecare zi. Espressorul automat, este utilizat cu precadere in industria HoReCo, insa caracteristicile deosebite ale acestui dispozitiv, fac ca aparatul sa fie apreciat si de consumatorii casnici.

Design modern

Cel mai bun bun espressor automat, vine cu design modern si il face potrivit pentru a decora orice bucatarie moderna. Dispozitivul este prevazut cu rasnita, fapt ce iti asigura o cafea cu gust intens si aroma deosebita in orice moment al zilei.

Functii prestabilite numeroase

Espressorul automat vine cu functii prestabilite, deci este usor de folosit, chiar si de cei mai putin experimentati utilizatori. Programele presetate iti permit sa te bucuri de o gama foarte variata de tipuri de cafea.

Functii speciale

Un espressor bun este prevazut cu functii speciale, precum cel de detratare a instalatieii, filtre de curatare si purificare pentru apa, dar si functii de personalizare a cafelei, precum extra lapte, extra spuma, extra cafea.

Cel mai bun espressor trebuie sa fie usor de curatat

Cand vine vorba de o cafea perfecta, proseptimea este importanta, iar aroma proaspata este obtinuta, doar cand toate componentele espressorului sunt impecabile, deci functiile de curatare trebuie adaptate la tipul mecansmului.

Iata cateva tipuri de espressoare automate, care pot fi achizitionate cu reduceri impresionante, in aceasta perioada:

  1. Espressor automat Philips EP 4051/10

Acest aparat este conform iubitorilor de cafea: perfect! este un dispozitiv, ce poarta marca calitatii. De la prima vedere se remarca datorita aspectului modern inedit.  Producatorii te asigura ca te poti bucura de 5000 de cesti de cafea sau preparate cu cafea fara detratrea. Cu acest dispozitiv poti prepara pana la opt sortimente de cafea. De asemena este prevazut cu functii speciale care permit macinarea diferita a boabelor, si astfel este ajustat gradul de intensitate al bauturii.

Verifica aici pretul promotional!

  1. Espressor automat DeLonghi Magnifica S ECAM 22360

Acest dispozitiv are o construictie intuitiva si este usor de utilizat. Poate prepara o gama foarte variata de tipuri de cafea, de la celebrul espresso, la cafea late, cappucino si americano. Aparatul are o putere de 1450W, deci functioneaza impecabil in diferite situatii. Rezervorul de apa este generos, de 1.8 l; are capacitate de a prepara doua cafele concomitent.  Espressorul vine cu numeroase functii speciale, precum de decalcifiere, macinare preferantiala, economisire energie, s.a. Espressorul poate fi achizitionat, in aceasta perioada cu discount impresionant.

 

Verifica aici pretul promotional!

  1. Espressor Krups Espressia Automatic EA8108

Acest aparat de preparare a cafelei este unul profesional, unul care te lasa sa te bucuri de gustul preferat al celei mai bune cafele. Bauturile pot fi preparate cu usurinta datorita mecanismului implementat. Cele mai savuroase, licori pot fi personalizate, in functie de preferinte, datorita functiilor speciale integrate. Cu acest aparat ai control absolut asupra tuturor detaliilor care influenteaza gustul cafelei: grad de macinare, temperatura apa, presiune, timp! Dispozitivul Krups Espressia Automatic EA8108, este acum in promotia unor mari magazine si poate fi achizitionat cu costuri minime.

Verifica aici pretul promotional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here